18 / 04 / 2024

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.



Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli düzenlenen davetle basına tanıtıldı. 


Rotana Başkanı ve CEO'su Ömer Z. Kaddouri ve DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen davette Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana hakkında konuklara bilgi verildi. 


Rotana tarafından Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden DAP Yapı için işletilecek yeni projeleri hakkında konuşan Ömer Z. Kaddouri "Global genişlememiz ve devam eden büyümemiz için bir dönüm noktası olan Türkiye'deki ilk iki otelimizi açmaktan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönem Türkiye'deki yeni projelerle başarımızı artırmayı heyecanla bekliyoruz" dedi. 


Ziya Yılmaz ise konaklama sektörüne güçlü bir ortakla girmekten duydukları mutluluğu dile getirerek: "Türkiye'nin turist sayısındaki düzenli artış. Rotana gibi uluslararası tanınmış otel markalarının pazara girmesi için eşsiz fırsatlar yarattı ve bizi de otelcilik sektörüne yatırım yapmamız konusunda cesaretlendirdi" diye konuştu. 


Klass Magazin








Geri Dön