20 / 04 / 2024

Arslan Çevik

Arslan Çevik

Bornova AK Parti İlçe Başkanı Arslan Keskin, " Hükümet Konağı 'nda araçlarını nereye park edeceklerini bilemiyor, bir otopark yapılırsa sorun ortadan kalkar ve trafik rahatlar" dedi.

Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nin inşaatı tam gaz!

Samsun Bafra'da Arslan ailesinin inşa ettirdiği Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nin inşaatında son viraja girildi.

Ahmet Arslan: 81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz!

Kars-Digor-Iğdır karayolundaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz, 81 ilde ulaştırma projelerini birbirini tamamlayacak şekilde yapıyoruz." dedi.

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası ile ilgili flaş açıklama!

Galatasaray Adası'nın son işletmecisi Mehmet Koçarslan, "Özbek, hem adayı yıktırdı hem de üyelere açılmasına müsaade etmedi. Şunu anlıyorum ki kamulaştırılacak iddiası doğru” dedi.

Etiler'deki arazi için karar çıktı! İBB, Koçarslan'a servet ödeyecek!

İBB ile terör saldırısına uğrayan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan arasındaki 3 farklı arsa davasının ilki için karar çıktı. Mahkeme İBB'nin Mehmet Koçarslan'a faiziyle birlikte 799 milyon 920 bin TL ödemesine karar verdi.

Ahmet Arslan yarın AA Editör Masası'na konuk olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, yarın saat 10:00'da AA Editör Masası'na konuk olacak...

Arslan Ekşi İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Ekşi İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Ekşi tarafından kuruldu. 

Ahmet Arslan'dan Hekimbaşı Yalısı kazası açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçtiğimiz hafta Boğaz'da yaşanan gemi kazasıyla ilgili açıklama yaptı...

Erdal Arslan Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdal Arslan Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Arslan tarafından kuruldu. 

Ahmet Arslan’dan 3. havalimanı için ‘kira öteleme’ açıklaması!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. havaşimanı için kira öteleme açıklama yaptı. Arslan, "Batarlarsa batsınlar diyecek halimiz yok" dedi. 

Osman Arslan'dan Türk bankalarına çağrı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde "Bankacılık: Finansın Geleceği" başlıklı oturumuna Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan katıldı. Arslan,  önemli açıklamalarda bulundu.

Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Arslan tarafından kuruldu. 

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Arslan Çevik Haberi

Arslan Çevik

Bornova AK Parti İlçe Başkanı Arslan Keskin, ilçenin en önemli eksiğinin otopark olduğunu söyledi. Bornova Cumhuriyet Meydanı'nın altma otopark yapılmasını öneren inşaat mühendisi Arslan Çevik, "Bornova'da özellikle merkezde ciddi trafik ve otopark sorunu yaşıyoruz. İnsanlar en çok bu konuda mağdur oluyor. Bunun için en uygun yer merkezde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nın altıchr. Buraya yeraltı otoparkı yapılsın" dedi. 


"Koltuk derdim yok" 

2010 yılında ilk kez bir vatandaş olarak ayak bastığı partisine ilçe başkanı seçilen 33 yaşındaki Arslan Keskin, "2010 yılında hiç kimsenin referansı olmadan partinin kapısından içeri girdim. Gerçekten de yapılacak çok işim olduğunu gördüm. Böylece aktif siyasete başladım. Kimseye yalan söylemedik. Güzel dostluklar kurarak gönüllere girdik. Fakat hiçbir zaman koltuk derdimiz olmadı" dedi. Bornova'nın en büyük sorunlarından bilinin alt yapı olduğunu belirten...