19 / 03 / 2024

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak eğitimi!

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak eğitimi!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, online eğitimlerini sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının etkilerini ve önümüzdeki dönemlerde hayatımıza nasıl yansıyacağını 30 Nisan tarihinde Barış Kılıçarslan online eğitimle anlatacak.



Endeksa’nın üçüncüsünü yapacağı online eğitimlerine ilgi büyük. İçinde bulunduğumuz zor günlerde kullanıcılarına destek olmayı hedefleyen Endeksa, yoğun ilgi gören online eğitimlerini yenisi ile sürdürüyor.

Gayrimenkul sektöründe değişim nasıl olacak

Yaşamakta olduğumuz bu zorlu süreç önümüzdeki dönemde hayatımızda olacak değişiklikler konusunda ipuçları veriyor. Uzun süredir konuşulan ve tartışılan, gelecekte iş yapış şeklimizi etkileyecek önemli değişimler yanı başımızda. Korona virüs salgını hayatımızı nasıl etkiliyor? Bundan sonraki süreçlerde neler yaşayacağız? Gayrimenkul sektörü nasıl değişecek? Pandeminin etkileri iş yapış şekillere nasıl yansıyacak? Bu soruların yanıtını ve daha fazlasını sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan anlatacak.

30 Nisan Saat 15.00’te ekran başına


Bu zor zamanlarda gayrimenkul profesyonellerine katkı sağlamak için Endeksa sponsorluğunda yapılan eğitim serisinin üçüncüsü olan “Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak” sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan ile 30 Nisan saat 15:00‘te online olarak yapılacak.

Hemen Kayıt Olun

Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz olarak sunulacak olan eğitimde, sektörün uluslararası uzmanlarından Barış Kılıçarslan, gayrimenkulde değişimi yakalamak, süreç sonrası iş yapış şekillerine dair ipuçlarını anlatacak. 30 Nisan saat 15.00’te yapılacak online eğitime katılmak için önceden kayıt yapılması gerekli.


Geri Dön