26 / 04 / 2024

arslan keskin

arslan keskin

Bornova AK Parti İlçe Başkanı Arslan Keskin, " Hükümet Konağı 'nda araçlarını nereye park edeceklerini bilemiyor, bir otopark yapılırsa sorun ortadan kalkar ve trafik rahatlar" dedi.

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu sıralı isim listesi!

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu sıralı isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu sıralı isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kırıkkale Keskin TOKİ Evleri kura sonuç!

TOKİ ve Kırıkkale Keskin Belediyesi'nin 126 konut olarak inşa ettiği Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde kura çekimi bugün. İşte, Kırıkkale Keskin TOKİ Evleri kura sonuç listesi...

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap kura sonucu!

126 adet daireden meydana gelen TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde kura çekimi bugün. İşte, TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap kura sonucu...

Ahmet Arslan: Havalimanı sayısı 55'e çıktı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri temsilcilerinin Avcılar'daki toplantısına katıldı. Toplantıda, Türkiye ekonomisi ve yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Kırıkkale Keskin TOKİ kura sonucu isim listesi!

Kırıkkale Keskin TOKİ kura sonucu isim listesi henüz açıklanmadı. Kırıkkale Keskin TOKİ kura sonucu isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi!

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kırıkkale Keskin 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi!

126 adet dairenin kura ile satılacağı TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde kura heyecanı başladı. Peki, Kırıkkale Keskin 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap kura yeri!

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap projesi toplamda 126 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap kura yeri neresi?

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap kurası!

TOKİ ve Kırıkkale Keskin Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirilen 126 konutun kura çekimi için geri sayım başladı.

Ahmet Arslan İzmir'de temel atma törenine katıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Selçuk İlçesi'nde inşa edilen Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı.

Bakan Arslan'dan Tendürek'e tünel müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tendürek'e tünel müjdesi verdi.

Ahmet Arslan: Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun!

"Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun" diyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan'ı Ahmet Arslan, "Batıda talep var dolayısıyla arz oluşturalım, Doğu'da talep yoksa da biz arzı oluşturalım." şeklinde konuştu.

Bakan Arslan'dan Doğu Karadeniz'e tren müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Doğu Karadeniz'e tren müjdesi verdi.

arslan keskin Haberi

arslan keskin

Bornova AK Parti İlçe Başkanı Arslan Keskin, ilçenin en önemli eksiğinin otopark olduğunu söyledi. Bornova Cumhuriyet Meydanı'nın altma otopark yapılmasını öneren inşaat mühendisi Arslan Çevik, "Bornova'da özellikle merkezde ciddi trafik ve otopark sorunu yaşıyoruz. İnsanlar en çok bu konuda mağdur oluyor. Bunun için en uygun yer merkezde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nın altıchr. Buraya yeraltı otoparkı yapılsın" dedi. 


"Koltuk derdim yok" 

2010 yılında ilk kez bir vatandaş olarak ayak bastığı partisine ilçe başkanı seçilen 33 yaşındaki Arslan Keskin, "2010 yılında hiç kimsenin referansı olmadan partinin kapısından içeri girdim. Gerçekten de yapılacak çok işim olduğunu gördüm. Böylece aktif siyasete başladım. Kimseye yalan söylemedik. Güzel dostluklar kurarak gönüllere girdik. Fakat hiçbir zaman koltuk derdimiz olmadı" dedi. Bornova'nın en büyük sorunlarından bilinin alt yapı olduğunu belirten...