24 / 04 / 2024

Art Design

Art Design

Mobilya sektöründe tasarım ve kalite anlayışını, rahatlık ve konforla birleştiren Art Design, art deco modelleri ile en sade yaşam alanlarını göz alıcı hale getiriyor. Art Design, Pera salon takımı ile güçlü ve göz alıcı görüntüsünün yanında şık olması ile de her kesimden zevke hitap ediyor.

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İklima Nazer Varan ve Tuğba Dursun ortaklığında kuruldu.

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Akkuş ve Vedat Yıldız ortaklığında kuruldu.

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Art Design'den ücretsiz danışmanlık hizmeti!

Türkiye'deki Art Deco tarzının öncüsü Art Design, proje mimarlığı hizmeti ile ücretsiz danışmanlık veriyor. Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarında fark yaratıyor.

Art Design'dan ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti!

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

Art Design ile şık ve göz alıcı salonlar!

Mobilya sektöründe tasarım ve kalite anlayışını, rahatlık ve konforla birleştiren Art Design, art deco modelleri ile en sade yaşam alanlarını göz alıcı hale getiriyor. Art Design, Pera salon takımı ile güçlü ve göz alıcı görüntüsünün yanında şık olması ile de her kesimden zevke hitap ediyor.

Derin Design 2016 koleksiyonu!

Derin Design ortağı, tasarımcısı ve Art Direktörü Derin Sarıyer Derin Design koleksiyonunun ortaya çıkma hikâyesi anlattı. İşte Derin Design koleksiyonu..

Philips yeni televizyonu Design Line'ı tanıttı!

Pazar payını 2 puan artırmayı hedeflediklerini ifade eden TP Vision Türkiye Genel Müdürü Faruk Kocabaş, yeni ürünü Design Line’dan yıl sonuna kadar 1,000 adet satmayı planladıklarını açıkladı...

Akaretler Art&Design Day 3, Bilgili Holding'in ev sahipliğinde 26 Mayıs'ta yapılacak!

“Akaretler Art&Design Day 3” 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü 16:00-22:00 saatleri arasında yapılacak

Haaz Design Art Gallery'de Adler ve Voluspa!

Ünlü Amerikan tasarımcısı Jonathan Adler in birbirinden özel yeni tasarımları, Voluspa nın el yapımı eşsiz mumları ve bir çok hediye seçenekleri sadece Haaz Design&Art Gallery de!

Haaz Art Design Gallery, Pedrali ve Interni Edition'i tanıttı!

Farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserlerinin toplandığı HAAZ Design&Art Gallery, yaratıcı, renkli ve eğlenceli koleksiyonuna Pedrali ve Interni Edition'ı da ekledi

Edra ve Moroso koleksiyonları Haaz Design Art Gallery'de!

Dünyanın en prestijli markalarından Edra ve Moroso'nun eşsiz mobilya koleksiyonları ve en yeni ürünleri, yeni sezonda  HAAZ Design&Art Galleryde size çok daha yakın

Art Design Haberi

Art Design

Ağırladıkları misafirlerine konfor ve rahatlığın yanı sıra şık bir ambiyans yaratmak isteyenler için de Art Design, Pera Salon takımı ile göz alıcı bir şekilde farkını ortaya koyuyor. Krem ve mavi renklerindeki kanepelerin dışında 2 adette berjerin yer aldığı takımda, tasarımla birlikte ince işçilik ve kullanılan malzemelerin kalitesi de ön plana çıkıyor.


Çatlamalara ve darbelere karşı dayanıklı olduğu için fırınlanmış birinci sınıf gürgen ağacının kullanıldığı salon takımında, renkler ise yılın trendlerine göre belirlenmiş. Saten kumaşın parlaklığı ile takımın göz alıcılığı ortaya çıkarken, kadife ile de sezon trendi yakalanmış.


Krem ve mavi ihtişamlı bir renk uyumu ile bir araya gelirken berjerlerde kullanılan kumaşın özel deseni ve farklı dokusu, ahşap kısımlarla karakteristik bir şekilde birbirini tamamlayacak şekilde tasarlanmış.


Görüntü olarak kalite ve tasarımı birleştiren Pera...