28 / 03 / 2024

artaş Eclipse Maslak adres bilgileri

artaş Eclipse Maslak adres bilgileri

Eclipse Maslak adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Maslak'ta konumlandırılıyor...

Eclipse Maslak Business'ta otopark müjdesi!

Artaş İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçirdiği ve kiralamaların sürdüğü Eclipse Maslak Business ofis projesinde açılan 600 araçlık otopark alanı ve düşük aidatlar ofis sahiplerini sıkıntıdan kurtardı

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Projedeki ofislerin yüzde 70'i satıldı.

Eclipse Maslak Business'ta ofislerin yüzde 52'si satıldı!

Artaş Inşaat'ın hayata geçirdiği, yaşamın başladığı Eclipse Maslak Business projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolardan satılan ofislerin yüzde 52'si sahiplerini buldu.

Eclipse Maslak Business'ta yeni ofisler satışta! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştı.

Eclipse Maslak'ta son ofis ve dükkanlar satışta!

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business’ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Eclipse Maslak Business’ta ofislerin metrekaresi 3.500 dükkanların ise 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Eclipse Maslak Business'ta ofis fiyatları 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor!

Artaş İnşaat imzalı Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin lira ile 14 milyon 293 bin lira arasında değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Maslak'ta yükseliyor..

Eclipse Maslak'tan hemen teslim ofisler!

Avrupa Konutları projeleriyle markalı konut sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Artaş İnşaat, İstanbul'un iş merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak ile bölgede emsalsiz nitelikte bir projeye imzasını attı.

Artaş Eclipse Maslak Business ofis fiyatları!

Artaş Eclipse Maslak Business ofis fiyatları 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor. Projede 60 aya kadar 0,89 faizle, 120 aya kadar vade yapıldığında ise 0,91 faiz oranı uygulanıyor.

Artaş Eclipse Maslak Business satılık!

Artaş Eclipse Maslak Business satılık dükkan fiyatları 911 bin TL'den başlıyor. 40 katlı 2 kuleden meydana gelen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Eclipse Maslak Business ödeme seçenekleri!

Artaş İnşaat imzası ile yükselen Eclipse Maslak Business 'ta yer alan dairelerin büyüklükleri 54 metrekareden başlıyor, 232 metrekareye kadar ulaşıyor. İşte Eclipse Maslak Business ödeme seçenekleri...

Artaş Eclipse Maslak fiyat listesi!

Eclipse Maslak projesinde 120 aya kadar 0,85 faizle vade yapılıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Artaş Eclipse Maslak fiyat listesi...

artaş Eclipse Maslak adres bilgileri Haberi

artaş Eclipse Maslak adres bilgileri


Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Eclipse Maslak projesi toplamda 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde kuruluyor. Atatürk Oto Sanayi'nin arka tarafında yükselen Eclipse Maslak Evleri'nde  550 konut, 44 ticari birim, 40 katlı 2 kule bulunuyor. 


Eclipse Maslak adres bilgileri kapsamında proje, İstinye Koyu'na 2,5 kilometre, İTÜ kampüsüne 600 metre, Acıbadem Hastanesine 1,7 kilometre, Kanyon'a 4 kilomete, metroya 600 metre, golf sahasına 2,2 kilometre ve İstinye Park'a 750 metre mesafede yer alıyor. 


Eclipse Maslak adres bilgileri 




Eclipse Maslak adres bilgileri 

Maslak Mahallesi Akasya Sokak No:5 Şişli -İstanbul

T. 0212 285 44 54 

www.eclipsemaslak.com
Kübra...