23 / 04 / 2024

Artaş Grup

Artaş Grup

Artaş Grubu'na bağlı üç AVM geçen yıla göre 30 milyon ziyaretçi bulundurdu. ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç son 4 yıldaki hedeflerinden bahsetti

Artaş Grup'un hedefleri 350 bin metrekare kiralanabilir alan!

Avrupa Konutları markasıyla bilinen Artaş Grubu, inşaat sektöründe yakaladığı ivmeyi turizm ve perakende de sürdürüyor. Artaş Grubu AVM'lerinde 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırlıyor.

Vadistanbul'un AVM bölümü Nişantaşı ve Bebek konsepti taşıyor!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul'un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi.

Vadistanbul Evleri'nde 2+1'ler 713 bin TL!

Toplamda 3 bin adet daireden meydana gelen Vadistanbul projesi, Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor...

Ayazağa Vadi İstanbul'da 1+1'ler 465 bin TL!

İlk etap teslimlerinin Kasım 2014'te gerçekleşeceği Vadistanbul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks daire tiplerinden oluşuyor...

Vadistanbul fiyatlar!

3 etaptan meydana gelen Vadistanbul fiyatlar 410 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Vadistanbul teslim tarihi!

İstanbul Şişli Ayazağa'da yükselen Vadistanbul teslim tarihi birinci etap Aralık 2014, ikinci etap Mayıs 2015, üçüncü etap ise 2016 olarak belirlendi...

Vadistanbul künye! 594 bin liraya 2 oda 1 salon konutlar!

Vadistanbul projesi kapsamında konutlar 3 etap halinde yükseliyor. Projedeki 2 oda 1 salon konutların fiyatları 594 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Arat tarafından kuruldu. 

Vadistanbul Park'ta yeni ödeme kampanyası!

İstanbul Ayazağa'da yer alan Vadistanbul projesinin son etabı olarak inşa edilen Vadistanbul Park projesi Artaş Grup-Invest İnşaat ortaklığının imzasını taşıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Vadistanbul AVM 13 Eylül'de açılacak!

Artaş Grup ve İnvest Grup yatırımıyla Evyap’ın arazisinde inşa edilen Vadistanbul AVM Kapılarını açacak. Açılış, 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

Vadistanbul AVM 19 Ağustos'ta açılacak!

Artaş Grup ve Invest Grup tarafından Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin alışveriş merkezi 19 Ağustos Cumartesi günü açılacak.

Vadistanbul Park konut fiyatları!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Vadistanbul Park projesinde daire fiyatları 1 milyon 187 bin 200 TL'den başlıyor. Projesinin teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirtildi.

Kağıthane'de markalı projeler çoğalıyor!

Artaş Grup, Aydınlı Grup, Invest İnşaat, Tahincioğlu, Eroğlu, DKY gibi konut üreticilerinin lüks konut projelerini hayata geçirmesinin ardından bölge konut yatırımı için cazip hale geldi

Vadistanbul projesinde bir dünya markası Ideal Standard!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat'ın Maslak Ayazağa'daki projesi Vadistanbul'un birinci etabı Vadistanbul Teras tamamlandı. Projede İdeal Standard'ın banyo dolapları ve armatürleri yer alıyor.

Artaş Grup'un hedefleri 350 bin metrekare kiralanabilir alan!

Avrupa Konutları markasıyla bilinen Artaş Grubu, inşaat sektöründe yakaladığı ivmeyi turizm ve perakende de sürdürüyor. Artaş Grubu AVM'lerinde 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırlıyor.

Vadistanbul Teras satış ofisi!

Vadistanbul Teras satış ofisi telefon numarası 0212 444 53 35 olarak belirlendi. Proje Artaş Grup, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 1.111 adet daire bulunuyor.

Vadistanbul Teras fiyat listesi!

Vadistanbul Teras fiyat listesine göre daireler 627 bin TL' den başlıyor. Proje Artaş Grup, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat tarafından toplam 250 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Artaş Grubu 3 yeni projeye başlıyor!

Son 10 yılda 13 bin konut hayata geçiren Artaş Grubu, İstanbul merkezli yeni projeler için kolları sıvadı. Grup Çobançeşme, Göktürk Arıcılar ve Cendere Vadisi'nde 3 yeni kentsel dönüşüm projesi üretecek.

​Artaş Avrupa Konutları Kale'de 593 bin TL'den başlayan fiyatlarla!​

Artaş Grup tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu, Topkapı'da yükseliyor. 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofisten oluşan Avrupa Konutları Kale projesi satışlarına devam ediyor.

Artaş Grup Avrupa Konutları Kale'deki 400 daireyi 1 haftada sattı!

Artaş Grup Topkapı'da inşaatına satışa başladı. Konutların metre lira olarak belirlendi. Teslimler is Artaş Grup tarafından projelendirilen Avrupa Konutları Kale satışa çıktı. Projedeki 400 daire 1 haftada satıldı...

Artaş Grup Haberi

Artaş Grup

Artaş Grubu'na bağlı ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri geçen yıl 30 milyon ziyaretçi ağırladı. ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç, Artaş Grubu'nun ortağı olduğu Carousel ve Vadi İstanbul AVM ile şu anda perakende sektöründe 200 bin metrekareyi aşkın kiralanabilir alana sahip olduklarını hatırlattı. Hedeflerinin 4 yılda bu rakamı 350 bin metrekareye çıkarmak olduğunu kaydeden Erkoç, "2015'te iki seçim geçirdik. Terör olayları nedeniyle piyasalar beklemede kaldı. Ama bize olumsuzluk yansımadı. Üç AVM için 30 milyon ziyaretçi hedefimiz gerçekleşti" dedi.


Sabah



Haber Yeniçağ Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


'Alış veriş merkezi' olan il sayısı, Çorum ve Sivas ile 60'a çıkıyor. ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç Anadolu'da da alışveriş alışkanlıklarının son yıllarda değişmeye başladığını söyledi.


BÜYÜKŞEHİRLERDE yavaş yavaş doygunluk seviyelerine ulaşan alışveriş merkezlerinde (AVM) Anadolu...