19 / 04 / 2024

Artı Deneyim Gayrimenkul danışmanlık şirketi

Artı Deneyim Gayrimenkul danışmanlık şirketi

Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır elde ettikleri büyük deneyimle, farklı çözümler sunma konusunda uzmanlaşan Ufuk Kayador ve Sevgi Uyanık, 2013 Ekim ayında Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık Şirketi'ni kurdu...

Bilgiçler Yapı: Ticari gayrimenkul yatırımcısında yavaşlama yok!

İstanbul’da, dükkan ve ofislere talep artıyor. Gayrimenkul sektöründe, konut satış rakamlarında düşüş olurken, ticari gayrimenkul üreten markalı projelerde hareketlilik devam ediyor.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Art Marina Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Art Marina Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece’de Frank Horst Volkmann tarafından kuruldu.

Art Marina Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Art Marina Gayrimenkul Anonim Şirketi  Büyükçekmece’de Frank Horst Volkmann tarafından kuruldu.

Gayrimenkul kaynaklı göç hareketleri mi başlıyor?

Kiralık ve satılık gayrimenkul fiyatlarında artış hız kesmeden devam ediyor. Peki söz konusu bu artışlar gayrimenkul kaynaklı göç hareketlerini mi başlatacak? 

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Veysel Taşdelen tarafından kuruldu.

Art Wealth Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Art Wealth Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da Kemal Senol ve İbrahim Salim ortaklığında kuruldu.

Emlak sektörü 2 sene daha kral olacak!

Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, dövizlerde meydana gelen artışın, gayrimenkul sektörünü daha sonra etkileyeceğini söyleyerek gayrimenkul sektörünün iki sene daha kral olacağını dile getirdi. 

Sg Artı Deneyim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Artı Deneyim Gayrimenkul Anonim Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güngör tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün sermaye artırımına SPK'dan onay!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 52 milyon 180 bin 855,64 TL olan çıkarılmış sermayesi 97 milyon 819 bin 144,34 TL bedelli artırılarak 150 milyon TL'ye çıkarıldı.

Artı Deneyim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Artı Deneyim Gayrimenkul Anonim Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Uygar Kahaoğlu tarafından kuruldu.

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Artıbir Gayrimenkul Danışmanlık Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artıbir Gayrimenkul Danışmanlık Ve Otomotiv Limited  Başakşehir’de  30 bin TL sermaye bedeli  Onur Öztürk tarafından kuruldu.

Artı Deneyim Gayrimenkul danışmanlık şirketi Haberi

Artı Deneyim Gayrimenkul danışmanlık şirketi

SON olarak Dumankaya İnşaat, Pazarlama-Satış Direktörü ve İcra Kurulu üyesi olarak görev yapan Ufuk Kayador ve yine Dumankaya bünyesinde çeşitli yöneticilik pozisyonlarında çalışan Sevgi Uyanık, inşaat sektöründeki büyüme potansiyeline paralel olarak gayrimenkul sektöründe katma değer oluşturarak, kaliteli ve farklı danışmanlık hizmetleri sunmak amacıyla "Artı Deneyim Danışmanlık" şirketini kurdu. 


DOĞRU ÇÖZÜMLER Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır elde ettikleri büyük deneyimle, farklı çözümler sunma konusunda uzmanlaşan Ufuk Kayador ve Sevgi Uyanık, 2013 Ekim ayında Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık Şirketi'ni kurdu. Müşterilerine profesyonel satış ve pazarlama stratejileri oluşturarak gayrimenkul sektöründe artı değer sağlamak ve iş ortaklarına faaliyetlerinde doğru çözümleri sunmak amacıyla kurulan şirket, bir yandan proje geliştirme, pazarlama ve satış faaliyetlerini bir arada içeren komple danışmanlık hizmeti verirken öte yandan firmaların...