11 / 05 / 2024

artuklu üniversites yezidi mabedi

artuklu üniversites yezidi mabedi

Mardin Artuklu Üniversitesi'nin kampüsünde cami, klise ve Yezidi mabedinin de içinde bulunduğu kompleks yapılacak...

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

'Avlu Mardin' konut projesinde imar çıkmazı!

Mardin’in Artuklu ilçesinde bulunan Akres Bölgesi’nde nazım imar planı olmadığı iddia edilen “Avlu Mardin” inşaat çalışmaları devam ediyor.

Milli Emlak 8 taksitle vergiden muaf arsa satacak!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan 2 bin 75 metrekarelik arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. 

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

O ilde 2 yıl taksitle konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan konut alanı imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ilanı...

Mardin Artuklu Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Mardin’de bulunan Artuklu Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Emlak vergisinden muaf arsa arayanlar dikkat! O ildeki 4 arsayı kaçırmayın!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar beş yıl boyunca emlak vergisinden de muaf...

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla 4 arsa satıyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Mardin Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin ili, Artuklu ilçesi, Nur Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Martin Artuklu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediyeden büyük fırsat: Konut imarlı 10 arsa satacak!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan 10 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı.

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

Mardin'de 45 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan 10 adet gayrimenkulü 44 milyon 968 bin 85 TL bedelle satışa çıkardı.

artuklu üniversites yezidi mabedi Haberi

artuklu üniversites yezidi mabedi
Mardin Artuklu Üniversitesi'nin kampüsünde cami, klise ve Yezidi mabedinin de içinde bulunduğu kompleks yapılacak. Bu kompleks yapılmasının sebebi tek ve çok tanrılı dinlere inananların ibadet etmeleri için. Proje için çalışmalar başlatıldı. İbadethanesinin tasarlanması için Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay'ın çağrısı ile 20 ünlü mimar Mardin'e giderek, Mimarlık Fakültesi'nde Rektör Prof. Dr. Serdar Bedi Omay ile bir araya gelerek...