26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2022 yılı ilk çeyreği için bin mağaza hedefi koyduğu Tarım Kredi Kooperatif Market, Mardin’in Artuklu ilçesinde bininci mağazasını açtı. Ramazan ayında vatandaşlara uygun fiyatlı ve kaliteli ürün ulaştırmayı hedeflediklerini ifade eden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş'nin Genel Müdürü Bayram Ali Yıldırım, şu anda fabrikaların tam kapasiteyle ürünleri tüketicilere yetiştirmek için çalıştığını söyleyerek, son dönemlerde Türkiye’de gıda arzında sıkıntı oluşturulmaya çalışıldığını kaydetti. 

Stok ve arz sıkıntısının olmadığına dikkati çeken Yıldırım, Türk çiftçisinin ürününün herkese yeteceğini vurgulayarak, şubelere gitmeyen vatandaşların Tarım Kredi ürünlerini pttavm.com üzerinden temin edebileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk çiftçisinin ürünlerini kaliteli ve uygun fiyata tüketiciye ulaştırılması için Türkiye genelinde yaygınlaştırılması talimatını verdiği Tarım Kredi Kooperatif Marketler, dün Mardin’in Artuklu ilçesinde açtığı bininci şubesiyle hedefini tutturdu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön