24 / 04 / 2024

arzu özdal şehir plancısı

arzu özdal şehir plancısı

Ahmet Özdal ile birlikte İstanbul'un Üçüncü Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan şehir plancısı Arzu Özdal kimdir? Arzu Özdal biyografisi, özgeçmişinde hangi bilgiler bulunmaktadır?

Arzu Mammedov Mobilya Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Arzu Mammedov Mobilya Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Mammedov ve Nazmi Güreler ortaklığında kuruldu.

3. köprünün şehir plancıları meslekten atılmış!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan Şehir Plancısı Ahmet Özdal ile ortağı Arzu Özdal’ın 3 ay boyunca meslekten men edilmiş...

Etstur şehir otelleriyle online satışta büyüyecek!

Etstur, ‘şehir otelciliği’ kanalını hizmet yelpazesine kattı. Etstur Online Ürün Müdürü Arzu Topuzdağ, yeni site hazırladıklarını söylerken, “5 odalı otel de, 5 yıldızlı otel de sitede yer alacak” dedi.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun plancıları meslekten men edildi!

İstanbul'un Üçüncü Köprüsü Yavuz Sultan Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planını yapan şehir plancıları Ahmet Özdal ve Arzu Özdal, TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından meslekten men edildi.

Arzu Özdal kimdir?

Ahmet Özdal ile birlikte İstanbul'un Üçüncü Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan şehir plancısı Arzu Özdal kimdir? Arzu Özdal biyografisi, özgeçmişinde hangi bilgiler bulunmaktadır?

Ahmet Özdal kimdir?

İstanbul'un Üçüncü Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan şehir plancısı Ahmet Özdal kimdir? Ahmet Özdal biyografisi, özgeçmişinde hangi bilgiler bulunmaktadır?

Harun Karacan Eskişehir projelerini tanıttı!

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, Eskişehir halkının kendi umut ve beklentilerini esas alan, merkeze değil herkese hizmet anlayışını ilke edinen bir yönetim arzu ettiğini belirtti...

Özdal Yapı Malzemeleri Elektrik Makina Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Özdal Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Makina Peyzaj Limited Şirketi, Hakan Korkmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos 2013 tarihinde Ataşehir Bölgesi'nde kuruldu

Sanat Şehir Bahçeşehir'de 75 bin TL'ye!

Sanat Şehir Bahçeşehir'de fiyatlar 75 bin TL ile 210 bin TL arasında değişiyor. Projenin koordinatörlüğünü yürüten Arzu Öztoprak, önümüzdeki ay temeli atılacak konutların 18 ay içinde tamamla

Uphill Court Ataşehir'de satılık ticaret merkezi

Emlak Konut GYO A.Ş Ataşehir'de bulunan 2 adet ticaret merkezini satacak

Mesa Nurol Bahçeşehir Evleri'nde 154 bin 850 YTL'ye!

Mesa-Nurol konsorsiyumu tarafından inşa edilen Mesa Nurol Bahçeşehir Evleri'nde başlayan yeni kampanya 31 Aralık'a kadar sürecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı'nda 840 konut yaptıracak

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağı Söğütönü Mahallesi 2.bölge'de 840 konut yaptıracak

TOKİ Nevşehir'de 976 konut yaptıracak

TOKİ, Nevşehir'de konut ve cami yaptıracak

arzu özdal şehir plancısı Haberi

arzu özdal şehir plancısı

Arzu Özdal kimdir?


Arzu Özdal, 1973 İstanbul doğumludur. Yıldız  Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nden 1995 yılında mezun olmuştur. Mezun olduğu tarihten itibaren Mart 1997  tarihine kadar Citibank Bireysel Krediler Departmanı’nda görev alan Özdal, bu tarihten Temmuz 2003’e kadar, yönetici eğitimci olarak görev yapmıştır.  


Temmuz 2003 ile Aralık 2007 tarihleri arasında Kent Yapı Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Ltd. Şti'nde şehir plancısı ve değerleme uzmanı olarak görev yapan Arzu Özdal, Aralık 2007 tarihinden itibaren halen ortağı olduğu Bige İnşaat Taahhüt Ltd. Şti.'nde  şehir plancısı ve gayrimenkul değerleme uzmanı olarak görevini sürdürmektedir. Arzu Özdal Şehir Plancıları Odası üyesi olup, evli ve 3 çocuk annesidir.


Arzu Özdal iletişim!


Bige İnşaat


Adres: Şair Arşi Caddesi, Çavuşkuşu Sokak No:12/2 Göztepe Kadıköy İstanbul

Tel : 0216...