25 / 04 / 2024

Aşağısöğütönü kura sonuçları

Aşağısöğütönü kura sonuçları

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi yarın saat: 14.00’de yapılacak. Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arnavutköy 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Dev projeye başvuranlar hemen bakın....

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşet Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ile ilgili detaylar...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Projeye başvuranlar hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Arnavutköy projesi 2023 kura çekimi sonuçları isim listesi: THY Emlak Konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Hava Yolları (THY) ile Emlak Konut GYO'nun işbirliği ile Arnavutköy'de inşa edilecek Yenişehir Evleri projesi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü kura sonuçları belli oldu mu? KGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? 

Karayolları Genel Müdürlüğü  3 bin işçi alımı  başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden 2-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılmıştı. Peki Karayolları Genel Müdürlüğü kura sonuçları belli oldu mu? KGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? 

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? Nisan 2023 TOKİ İstanbul kura sorgulama! Başvuru yapan hemen baksın!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları canlı izleme ekranı ve kura sorgulama ekranı sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? Nisan 2023 TOKİ İstanbul kura sorgulama! Başvuru yapan hemen baksın!

2023 TOKİ Arnavutköy kura sonuçları ekranı... Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Avrupa Yakası kura çekilişi Arnavutköy, Başakşehir, Esenler için 19 Nisan’a kadar sürecek ve kuraların ardından 50 bin konut hak sahibine teslim edilecek. İşte, 2023 TOKİ Arnavutköy kura sonuçları isim listesi...

2023 TOKİ müstakil arsa kura sonuçları isim listesi... Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ müstakil arsa başvuru sonuçları tek tek açıklanmaya devam ederken, sim listesi noter huzurunda ve Youtube canlı yayınıyla belirleniyor. Hak sahibi belirleme kura sonuçları çekiliş sonrası e-Devlet’ten sorgulanabilecek. İşte, 2023 TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları...

TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

TOKİ İlk Evim projesi tüm hızıyla devam ederken, Tuzla kura sonuçları merakla araştırılıyor. Peki TOKİ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı? 

İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

İzmir TOKİ kura çekilişi çerçevesinde 12 bin 400 konut hak sahiplerini bulacak. İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ il il kura sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” İşte bu soruların yanıtları!

Aşağısöğütönü kura sonuçları Haberi

Aşağısöğütönü kura sonuçları


TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi yarın saat: 14.00’de, Gar Düğün Salonu’nda gerçekleşecek. Projede daire tipleri 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Ödeme koşullarına göre TOKİ Eskişehir Tepebaşı'nda yüzde 12 peşinde kalan bedeli 180 ay vade veya yüzde 20 peşin ödemelerde ise kalanı 240 aya kadar taksitlendiriliyor.


Toplamda 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde taksitler konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak. 



TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi tıklayın


Satış duyurusu için