27 / 04 / 2024

asansör elektrik üretimi

asansör elektrik üretimi

ThyssenKrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, yapı endüstrisinin son dönemdeki gündem maddeleri arasında yer alan yeşil bina konsepti ve binalarda enerji tasarrufu sağlanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Murat Kaya tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Recep Vurmaz  tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Recep Vurmaz tarafından kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Ali Sazak tarafından kuruldu.

Perforje İnşaat Yapı Malzemeleri Asansör Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Perforje İnşaat Yapı Malzemeleri Asansör Ve Elektrik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yıldırım tarafından kuruldu.

Tempak Grup İnşaat Elektrik Asansör Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempak Grup İnşaat Elektrik Asansör Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kurt tarafından kuruldu.

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Elektrik Metal Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 750 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Küçükkahraman tarafından kuruldu.

asansör elektrik üretimi Haberi

asansör elektrik üretimi


ThyssenKrupp Asansör Türkiye  Genel Müdürü Turgay Şarlı, yapı endüstrisinin son dönemdeki gündem maddeleri arasında yer alan yeşil bina konsepti ve binalarda enerji tasarrufu sağlanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Turgay Şarlı, iklim değişikliği ve enerji güvenliği ihtiyacı gibi nedenlerin, daha az enerji tüketilmesi yönünde bir beklentiye neden olduğunu söyleyerek, "Yapı sektörü de bu beklentinin farkında.  Bugün birçok ülkede iki inşaat şirketinden biri 'yeşil bina' konusuna odaklanmış durumda. Bu odak, planlama ve inşa aşamalarında başlıyor, operasyon ve binanın kullanımı aşamalarında da devam ediyor" diye konuştu.  "Güç tüketimi %30'a kadar uzar" "Günümüzde dünyadaki enerjinin yüzde 40'ı yapılarda harcanıyor. Ortalama 30 yıl kullanım ömrü bulunan asansörler ise, binaların en çok elektrik tüketen 'kullanıcıları' konumunda bulunuyor" diyen Şarlı, "Bir binada bulunan asansörlerin güç tüketimi, yıllık...