19 / 04 / 2024

Asansör Fuarı CNR Expo

Asansör Fuarı CNR Expo

Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı CNR Expo Yeşilköy'de bugün başladı. Asansör Fuarı, 28 Eylül 2014 Pazar gününe kadar sürecek. Avrasya Asansör Fuarı'na 30 bin profesyonelin katılımı bekleniyor.

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Murat Kaya tarafından kuruldu.

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Çinliler Avrasya Asansör Fuarı 2019 için rezervasyon yaptı!

Avrasya Asansör Fuarı gerçekleşti. CNR EXPO’nun ev sahipliği yaptığı fuar, 30 ülkeden gelen 32 bin 922 sektör profesyoneli ağırladı.

3. Uluslararası Asansör Fuarı 23 Mart'ta!

Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı gerçekleşecek. Fuar, 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek.

Asansör İstanbul Fuarı 23-26 Mart'ta!

23-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul, başta gayrimenkul geliştiriciler, müteahhitler, mimarlar ve mühendisler olmak üzere inşaat sektörünü en yeni asansör teknolojileri ile tanıştıracak.

thyssenkrupp Asansör, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı!

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 10. Asansör Fuarı İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.

Avrasya Asansör Fuarı 20-23 Nisan'da!

Dünya Asansör Sektörü 20 - 23 Nisan 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de buluşuyor. Avrasya Asansör Fuarı; CNR Holding kuruluşlarından ITF-İstanbul Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla CNR EXPO ,İstanbul’da 2.kez düzenleniyor.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın katılımcı firmalar arasında yer alacağı fuar, CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

Home&Tex Fuarı CNR'de başladı!

Ev tekstil ve dekorasyon sektörünün ihricatını artırmak amacıyla düzenlenen Home&Tex Fuarı, CNR'de başladı. Fuara 67 ülkeden 2 bin 400 alıcı da katıldı.

ThyssenKrupp Asansör yeni sistemi TWIN'i tanıttı!

ThyssenKrupp Asansör Türkiye, TWIN adı verilen asansör sistemini Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2015'te tanıttı. TWIN, aynı asansör kuyusu içinde birbirinden bağımsız olarak çalışan iki asansör kabininden oluşuyor.

ILDC 2015 Uluslararası Asansör Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı!

ETMK desteği ile düzenlenen ILDC 2015 Uluslararası Asansör Tasarım Yarışması sonuçlandı. Asansör İstanbul Fuarı kapsamında uluslararası ölçekte düzenlenen tasarım şöleninde, bu yıl bina dışından asansör çözümleri yarıştı.

Paket asansör sistemleri Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı’nda sergilendi!

Kleemann, Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı’nda kolay montaj avantajı sağlayan paket asansör sistemlerini, tekerlekli sandalye kullanan, koltuk değneğiyle yürüyebilen, engelli asansörlerini ve şeffaf kapı tasarımlarını sergiledi.

Asansör Fuarı CNR Expo Haberi

Asansör Fuarı CNR Expo

Asansör, Yürüyen Merpen Sanayi ve Teknolojileri Fuarı, CNR Expo Yeşilköy'de başladı. Üç günr sürecek Asansör Fuarı 28 Eylül Pazar gününe kadar gezilebilecek. 


Sine Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erdem Taylanlı'nın fuarın internet sitesindeki açıklaması şöyle;


"Artan konut ihtiyacına paralel olarak inşaat sektöründe yaşanan gelişmeler ve Kentsel Dönüşüm süreci, asansör sanayisinin iç pazardaki hacminin arttığının göstergeleri arasında yer alıyor. Pazar hacmindeki büyüme, yerli malı kullanımının da teşvik edildiğini gösteriyor.Asansör endüstrisinde yaşanan değişim ve büyüme ise sektör taleplerine yanıt verebilen bir fuar projesini de gerekli kılıyor.


Küresel dünyanın asansör ihracatında ilk 12 ülke arasında yer alan Türk asansör sanayisini sektörün aktörleri ile bir araya getiriyoruz. İş ortağımız ASFED- Asansör Sanayicileri Federasyonu ve TASİAD – Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği ile ortak stratejilendirdiğimiz “Avrasya...