28 / 03 / 2024

Asc Cephe Sistemleri Mühendislik Nerede

Asc Cephe Sistemleri Mühendislik Nerede

Asc Cephe Sistemleri Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Barış Okan Atok tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Hilmi Şişman tarafından kuruldu.

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Özhisar tarafından kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Kulaberoğlu tarafından kuruldu.

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Okan Çınar tarafından kuruldu.

Sigma Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sigma Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ercan Ayan tarafından kuruldu.

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi Maltepe'de Recep Çelik, Ramazan Akbulut ve Abdurrahman Bayram ortaklığında kuruldu.

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kaya tarafından kuruldu.

Kzy Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kzy Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Güral tarafından kuruldu.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Asc Cephe Sistemleri Mühendislik Nerede Haberi

Asc Cephe Sistemleri Mühendislik Nerede

Asc Cephe Sistemleri Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Barış Okan Atok tarafından kuruldu. 


Asc Cephe Sistemleri Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet,edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 4-Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.



Asc Cephe Sistemleri Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Huzur Mah.Deniz 1 Sok.No.8/A...