19 / 04 / 2024

asena erkin vikipedi

asena erkin vikipedi

Asena Erkin, Önümüzdeki günlerde Nişantaşı Abdi İpekçi'de, kendi tasarımlarını ve vintage ürünler satacağı bir konsept mağaza açmayı planlıyor. Ayrıca eşiyle de beraber Harbiye'de de butik otel açacak

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Sarı, Emre Arslan, Enis Erkin Evci ve Hasan Nurkan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Tuzla'daki 4 site rezev alan ilan edildi! Bakan Kurum kentsel dönüşümü tek tek açıkladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tuzla'da yaklaşık 1.500 vatandaşın oturduğu Borsa Kent, Asena, Mavi Okyanus ve Taşpınar sitelerini rezerv alanı ilan ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Asena Sevda Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Emin Karahayıt, Onur Karahayıt ve Erkin Karayhayıt ortaklığında kuruldu.

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Demir, Aslıhan Demir ve Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

TCDD Gar Yerleşkesi Behiç Erkin Salonu'nda yapılan  "Omuz Omuza 165 Yıl Demiryolu İşçi Buluşması" etkinliğinde konuşan Adil Karaismailoğlu, "Toplam demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi.

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Kripto para tartışmalarında sular durulmuyor!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Aytunç Erkin bugünkü köşesinde kripto para piyasalarını kaleme aldı.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Ankara'daki AOÇ arazisine helikopter hangarı mı inşa edilecek?

Ankara'nın merkezinde bulunan Atatürk Orman Çiftliği arazisine helikopter inşa edileceği iddia edildi. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Aytunç Erkin, bugünkü köşe yazısında bu iddiayı kaleme aldı.

Erkin Sopokov'a '681 bin dolarlık konut satın alma' suçlaması!

Ülkesinde gözaltına alınan Kırgızistan'ın İstanbul'daki eski Başkonsolosu Erkin Sopokov, diplomatik plakalı aracını üçüncü şahıslara kullandırmak, 681 bin dolarlık konut satın almak, Başkonsolosluğun bütçesinden 31 bin doları şahsi ve ailevi nedenleri için kullanmaktan sorumlu tutuluyor...

Caner Erkin Çekmeköy'den 10 milyon TL'ye 4 ev aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, kızları Mihran Ela'nın geleceğine yatırım olarak, çok ünlü bir inşaat şirketinin Çekmeköy'deki projesinden tanesini 2.5 milyon TL'den, 4 ev satın aldı...

asena erkin vikipedi Haberi

asena erkin vikipedi

Asena Erkin, son günlerde magazin manşetlerinde en çok gördüğümüz isim… Lüks arabası, giyim kuşam tarzı ve tabii ki Caner Erkin'le evliliğiyle hep gündemde… 

Peki, kim bu Asena Erkin?

Merakımı gidermek için kendisiyle Nişantaşı Beymen Brasserie'de buluştum. Deli dolu ve çılgın bir kadınla karşılaşacağımı düşünürken; karşımda ailesine bağlı, ayakları yere basan bir kadın buldum. Ayrıca oğlu Çınar'a da çok düşkün bir anne. Bence eşi Caner Erkin'le birbirlerini çok seviyorlar ve çok uyumlu bir çiftler. 


19 YAŞINDA EVLENDİ 

Bu çiftin bende bıraktığı izlenim; başka bir dünyaya ait oldukları... Ünlü çift, hayatlarını kim ne düşünür diye yaşamıyor; içten ve samimiler.

Şimdi gelelim Asena'yla neler konuştuğumuza....

1989 doğumlu, Akrep burcu. İspanya'da 2.5 sene okuduktan sonra Türkiye'ye dönüyor ve arkadaş ortamında Caner Erkin ile tanışıyor.

Yaşı henüz 19 iken nikah masasına...