25 / 04 / 2024

asfalt ve yol çalışmaları ereğli

asfalt ve yol çalışmaları ereğli

Kepez'de yan, Dağ Evleri'nde alternatif yol çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Uysal'ın Korubaşı'na verdiği söz üzerine, yol genişletme çalışmalarına başladı.

Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Seyitnizam (Merkezefendi) Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, 3284 Ada 59 Parselde Sosyal Tesis Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İçişleri Bakanlığı depremzedeler için harekete geçti! Geri dönmek isteyenlerin yol ücretleri karşılanacak!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı 81 il valiliğine “Afetzedelerin Geri Dönüş İşlemleri ve Yol Masraf Ödemeleri” konulu genelge gönderdi.

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yemek ve yol ücretleri arttı! Temmuz 2022 yemek ve yol ücretleri ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, işçi ücretleri üzerinden işverenlere sağlanan gelir vergisi istisnalarında artış yapıldı. Günlük yol ve yemek ücretleri için işverenlere sağlanacak olan vergi istisnası tutarları güncellendi.

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mohamed Saleh Hajahja tarafından kuruldu.

Bayar Asfalt Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bayar Asfalt Ve İnşaat Limited Şirketi Eyüpsultan'ta Oğuz Bayar tarafından kuruldu.

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, (Seyitnizam) Merkezefendi Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 ölçekli NİPl Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Sarıgazi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi muhtelif parseller ile bir kısım Terkinli Alan ve Yol Alanına ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Merkez ve Çevresi, Konut Alanı, Konut + Ticaret Alanı, Dere Koruma Bandı Alanı, İmar Hakkı Aktarım Alanı, Park Alanı ve Yol Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Beykoz Yavuzselim Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Yavuzselim Mahallesi, 2133 Ada 1 Parsel İçindeki Tahsisli Alan ve Yolun “İbadet Tesisi” ve “Yol” Olarak Planlanmasına İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Afyonkarahisar'da Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 460 dairenin sahipleri belirlendi!

Afyonkarahisar'da Türk-İş Konfederasyonuna bağlı Demiryol-İş, Türk Harb-İş ve Yol-İş sendikalarının ortaklaşa yaptığı Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 460 konutun hak sahipleri belirlendi. 460 konutun sahibi kura ile seçildi.

asfalt ve yol çalışmaları ereğli Haberi

asfalt ve yol çalışmaları ereğli

Kepez'de yan, Dağ Evleri'nde alternatif yol çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Uysal'ın Korubaşı'na verdiği söz üzerine, yol genişletme çalışmalarına başladı. Belen Sanayi sitesi içinde bir süre önce başlayan betonlamanın tamamlanmasıyla yol sorunu da ortadan kalktı. 


Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen açıklama şu şekilde: Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçenin bir çok noktasındaki çalışmalarını sürdürüyor. Köseağzı plajına inişin yanı sıra Ereğli-Kandilli Yolunu yaklaşık 5 kilometre kısaltacak Köseağzı yolunda son aşamaya gelen ekipler, Korubaşı Mahallesi giriş yolunun genişletilmesi çalışmalarına da dün itibari ile başladı. Belen Sanayi Sitesi içindeki olumsuzlukları 60 ayrı noktadaki betonlama çalışması ile gideren ekipler, Kepez Dağ Evleri Mevkii'ndeki alternatif yolu ulaşıma açarken, Kepez yolundaki yan yol çalışmalarında da önemli...