26 / 04 / 2024

asgari ücrete ne kadar zam yapılacak

asgari ücrete ne kadar zam yapılacak

Milyonlarca kişi asgari ücret zammında son durumu merak ediyor. Peki asgari ücret zammında son durum ne? Asgari ücret zammı ne zaman netleşecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

2024 Asgari ücrete yüzde 30-50 arasında zam beklentisi! 

2024 yılı asgari ücret zammının ne kadar olacağı merak ediliyor. Bu kapsamda eleman.net, asgari ücret konusunda iki farklı anket gerçekleştirdi. Ankete göre asgari ücrete yüzde 30-50 arasında zam bekleniyor.

Asgari ücrete yüzde 50 zam yapılacak mı? Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş'tan flaş açıklama!

Merakla beklenen 2024 yılı asgari ücret zammı, Türkiye'nin gündemindeki en önemli konularının da başında geliyor. Geçtiğimiz sene yüzde 50'lik zam gelen asgari ücretin bu sene ne kadar zamlanacağı merak ediliyor. Peki asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Asgari ücrete 45 yılın en büyük zammı

Son dakika haberine göre; Asgari ücrete 1978 senesinden bu güne yapılan en büyük zam geliyor. İşte detaylar...

Zamlı asgari ücret ne zaman verilecek? Temmuz'da hesaplara 11 bin 402 TL yatacak mı?

Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği Temmuz zamlı asgari ücretin ne kadar olacağı açıklandı. Asgari ücrete bu yılın ikinci yayrısında yüzde 34 zam yapılacak. Peki zamlı asgari ücret ne zaman verilecek?

Asgari ücrette ara zam hesabı! İşçilere çift hane maaş geliyor! Asgari ücrete ne kadar zam gelir? 

Çalışanların gözü, bu ay belirlenmesi planlanan asgari ücret ara zammına çevrildi. Peki asgari ücrete ne kadar zam gelir?

Asgari ücrete temmuz zammında geri sayım! Zam oranları netleşiyor, işte masadaki zam formülü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın asgari ücretlilere temmuz ayında ara zam yapılacağı sözünün ardından şimdi çalışanlar heyecanla bayram öncesi açıklanması beklenen zam oranını bekliyor. Peki, asgari ücrete temmuzda ne kadar zam yapılacak? Net asgari ücret kaç TL olacak? Detaylar haberimizde…

Asgari ücret zammında geri sayım! Bu rakam ilk defa söylendi! Asgari ücret ne kadar olacak? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini resmen duyurdu. Peki asgari ücret ne kadar olacak?

Asgari ücrete 'memur' çözümü! Yeni maaşlar okkalı olacak

Kamu çalışanlarına yüzde 45 oranında zam yapılırken en düşük memur maaşı 22 bin liraya yükseltildi. Hal böyle olunca milyonlarca emekli, memur ve asgari ücretli Temmuz ayında ne kadar zam alacağını araştırıyor. Asgari ücrete memur çözümü yolda...

Asgari ücrete Temmuz'da ne kadar zam gelecek? Uzman isim tek tek rakam verdi! Asgari ücrette en güçlü rakam açıklandı!

Milyonlarca asgari ücretli çalıtan, Temmuz ayında asgari ücrete ne kadar zam yapılacağını, brüt ve net asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor. İşte agari ücret ile ilgili o tahminler...

Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Asgari ücret 500 dolar mı olacak?

Temmuz ayına kıza süre kala asgari ücrete zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Asgari ücret 500 dolar mı olacak?

Asgari ücrette hesaplar değişti! Temmuz'da asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Yüzde kaç zam yapılacak?

Asgari ücretli milyonlarca çalışan, Temmuz ayında maaşlara ne kadar zam yapılacağını merakla araştırıyor. Peki Temmuz'da asgari ücrete yüzde kaç zam yapılacak? Şu an hangi rakamlar konuşuluyor?

Temmuz 2023 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete okkalı zam gelecek mi?

Yıl başında asgari ücret tespit komisyonu tarafından yapılan görüşmeler sonrası 2023 yılı asgari ücret 8 bin 506 lira olmuştu. Vatandaşlar asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceğini sorguluyor.

Flaş..Flaş ekonomi uzmanı öyle bir asgari ücret tahmini yaptı ki.. Temmuz'da asgari ücrete zam olacak mı?

Türkiye'de hemen hemen herkes tarafından heyecanla açıklanması beklenen asgari ücrete ara zam için, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi vermişti. Şimdi herkesin aklında şu soru var;  asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Ekonomi uzmanı Özgür Demirtaş'tan flaş açıklama geldi.

asgari ücrete ne kadar zam yapılacak Haberi

asgari ücrete ne kadar zam yapılacak

Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Hande Fırat bugünkü yazısında asgari ücreti kaleme aldı.  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Türk-İş Başkanı Ergün Atalay uzun bir görüşme yapınca, görüşmenin sonrasında Başkan Atalay da açıklama yapınca Türkiye’nin en önemli gündem maddesi asgari ücret olduğunu belirten Hande Fırat yazısında önemli detaylara da yer verdi.

Peki asgari ücret zammında son durum ne? Asgari ücret zammı ne zaman netleşecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Yazısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ın görüşmesine değinen Hürriyet’in geleneksel kahvaltı konuğunun bu defa Türk-İş Başkanı Ergün Atalay olduğunu belirterek, önemli soruların yanıtlarına yer verdi.

Yazısında Türkiye’de çalışanların yüzde 35’lik kısmının asgari ücret aldığını ve asgari ücrete yakın ücret alan çalışanlar da eklendiğinde oranın ikiye katlandığını belirten Hande Fırat, bu rakamın...