28 / 03 / 2024

Asi Güneş Enerji Sistemleri adres

Asi Güneş Enerji Sistemleri adres

Asi Güneş Enerji Sistemleri Ve Servis Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Salah Eddıne Al Assy tarafından kuruldu. 

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi Ataşehir’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan   Erciyas tarafından kuruldu.

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Nadrmohammadı Moghad ve Mohammakmahdı Mohsenı ortaklığında kuruldu.

Özbek Güneş Enerji Santrali Anonim Şirketi kuruldu!

Özbek Güneş Enerji Santrali Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Serhan Süzer tarafından kuruldu. 

Güneş Ra Enerji Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Güneş Ra Enerji Servis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 180 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Asi Güneş Enerji Sistemleri Ve Servis Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asi Güneş Enerji Sistemleri Ve Servis Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Salah Eddıne Al Assy tarafından kuruldu. 

Ekore Güneş Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ekore Güneş Enerji Anonim Şirketi Selçuk Karaarslan tarafından 15 Aralık 2017'de 50 bin TL sermaye ile kuruldu.

İngiltere 10 ayda, güneşten Türkiye’nin yüzde 40’ı kadar enerji üretti!

Güneşin en kıt olduğu ülkeler arasında yer alan İngiltere’nin bu yılın ilk 10 ayında güneş enerjisinden elde ettiği güç, Türkiye’nin bu yıl içinde çok sayıda yatırım yapmasına karşın toplam güneş enerji gücünün yüzde 40’ına denk geliyor.

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi ,Kozmik Güneş Ener

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bergama İsmailli Güneş Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Bergama İlçesi, İsmailli Mahallesi sınırları içerisinde Güneş Enerji Santraline ilişkin hazırlanan imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

Asi Güneş Enerji Sistemleri adres Haberi

Asi Güneş Enerji Sistemleri adres

Asi Güneş Enerji Sistemleri Ve Servis Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Salah Eddıne Al Assy tarafından kuruldu. 

Asi Güneş Enerji Sistemleri Ve Servis Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Şirket yenilenebilir enerji kaynaklarından veya diğerlerinden elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Asi Güneş Enerji Sistemleri Ve Servis Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Mimar Sinan Mahallesi Gündoğdu Sk.No:20-1/15 Çekmeköy