25 / 04 / 2024

Aşıroğlu Kavşağı çalışmaları

Aşıroğlu Kavşağı çalışmaları

İnşaatı devam eden Marmaray hattı ve bu kapsamda yapılacak olan Osmangazi İstasyonu'na da 250 metre mesafede yer alan köprülü kavşak, bölge için büyük önem taşıyor. Aşıroğlu Kavşağı tamamlandı...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Japonların yüzde 30'u, 2011 depremi sonrasındaki yeniden inşa çalışmalarını yetersiz buluyor!

Japonya halkı ülkenin kuzeydoğusunda Mart 2011 tarihinde meydana gelen deprem ve tsunami sonrası, yeniden inşa çalışmalarının yetersiz kaldığını düşünüyor.

Siirt'te hasar tespit çalışmaları başladı!

Siirt'te meydana gelen depremde 2 tek katlı evler orta hasar gördü. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, hasar tespit çalışmalarının başladığını belirtti .

Son dakika haberi! Aşı çalışmalarında sona mı gelindi?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Maske, yakın zamanda hayatımızdan çıkmış olacak. Kovid-19 aşı çalışmalarında büyük ilerlemeler var. Sonucu bekleyelim." dedi.

TOKİ yeni Hasankeyf’in inşa çalışmalarına hız verdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ilısu Barajı göl sahasında kalan “Batman’ın Hasankeyf İlçesi 3 belde ve 105 köyde Kentsel Yeni Yerleşim Alanı”nda alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında çalışmalar sürüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eminönü-Alibeyköy arasında hizmet vermesi planlanan tramvayın inşa çalışmalarının koruma kurulları kararları doğrultusunda yürütüldüğünü açıkladı. 

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nda çalışmalar tam gaz devam!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nun Göztepe İstasyonu inşa çalışmaları başladı.Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 13 kilometre uzunluğunda 11 istasyondan oluşacak.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

Ordu Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı, kavşak trafik sorununu da çözecek.

Aşıroğlu Kavşağı çalışmaları Haberi

Aşıroğlu Kavşağı çalışmaları

O Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Köprülü Kavşağı'nda çalışmalarını tamamladı. İnşaatı devam eden Marmaray hattı ve bu kapsamda yapılacak olan Osmangazi İstasyonu'na da 250 metre mesafede yer alan köprülü kavşak, bölge için büyük önem taşıyor. Proje kapsamında Aşıroğlu Caddesi ve Ankara Caddesi'nin kesiştiği noktada bir altgeçit yapıldı. 31 metre genişliğe sahip olan kavşağın tünel bölümü 140 metre dal-çık olarak düzenlendi. Çift yön çalışan yan yollar tek yöne çevrildi. Kavşağın iç kısmı 2x2 gidiş-geliş olurken, yan yollar ise tek yönde akacak.


Yeni Şafak...