23 / 04 / 2024

Asis İnşaat Kahramanmaraş

Asis İnşaat Kahramanmaraş

Dürüstlük, kalite ve güven parolasıyla Kahramanmaraş'ta yaşam alanları inşa eden ASİS İnşaat, her yeni projesinde bir önceki başarısını gölgede bırakıyor.

Asis İnşaat'ın başarılarının sırrı kalite ve güvende yatıyor!

Konusunda yetkin ve tecrübeli ekipleriyle projelerinin inşası ve tesliminde müşteri memnuniyetini ön planda tutan Asis İnşaat’ın en büyük sermayesi kazanılmış güven ve itibar...

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Asis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bilcan ve İslam Bilcan ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 376 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Göksun İlçesi, Yantepe Mahallesi 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı ihalesi bugün!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kahramanmaraş ili, Çağlayancerit ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı ihalesi 29 Temmuz'da!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı inşaatı ihalesi 24 Haziran'da!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı ve Sulama İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 24 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var!

Çırağın Group Kahramanmaraş’ın doğusunda yapacağı yeni projesiyle büyük bir yeniliğe daha imza atacak. Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, "Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var." dedi

Aksay İnşaat'tan Kahramanmaraş'a 600 dairelik proje!

Aksay İnşaat, yurt genelinde 3 bin 600 dairenin teslimini yaptı. Firma şuan Kahramanmaraş'a 600 dairelik proje hazırlığında.

Kahramanmaraş’ta inşaat sektörü sıçrama yakaladı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş İl Temsilcisi Hanifi Toptaş, Kahramanmaraş’taki inşaat sektörünü değerlendirdi. Topbaş, "Kahramanmaraş’ta inşaat sektörü son birkaç yılda bir sıçrama yakaladı." dedi.

ASİS İnşaat kendi projeleriyle yarışıyor!

Dürüstlük, kalite ve güven parolasıyla Kahramanmaraş'ta yaşam alanları inşa eden ASİS İnşaat, her yeni projesinde bir önceki başarısını gölgede bırakıyor.

Asis İnşaat Kahramanmaraş Haberi

Asis İnşaat Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta yaşam alanları inşa eden ASİS İnşaat, her yeni projesinde bir önceki başarısını gölgede bırakıyor.


"KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ"


"Projelerimizde kendimizle yarışıyoruz" diyen Mehmet Cilve ile İsmail İspir şunları söyledi: Her yeni projemizde, bir önceki projemizin başarısını gölgede bırakıyoruz. Uç ana prensibimiz olan kalite, dürüstlük ve güven ilkelerini kendimize kılavuz yaparak, sabırla geleceğe yol alıyoruz. Yaşam alanları yapma rolümüzün getirdiği sorumluluk bilinciyle her bütçeye uygun konut çeşitliliği sunuyoruz. İnsan sağlığı ve konforu her zaman gözetmenin, topluma karşı sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz. 


Kahramanmaraş'ın tanınmış isimlerinden Mehmet Cilve-İsmail İspir ortaklığı olan ASİS İnşaat, 10 yıl önce çıktıkları yolda bugüne kadar tamamlanan 150'ye yakın projesiyle 6 bin 500'e yakın her bütçedeki aileyi ev sahibi yaptı. Kent merkezinde devam eden onlarca şantiyesindeki 2 bini aşkın konut projesiyle, sektöründe Kahramanmaraş'taki...