28 / 03 / 2024

ASİS İnşaat kendi projeleriyle yarışıyor!

ASİS İnşaat kendi projeleriyle yarışıyor!

Dürüstlük, kalite ve güven parolasıyla Kahramanmaraş'ta yaşam alanları inşa eden ASİS İnşaat, her yeni projesinde bir önceki başarısını gölgede bırakıyor.



Kahramanmaraş'ta yaşam alanları inşa eden ASİS İnşaat, her yeni projesinde bir önceki başarısını gölgede bırakıyor.


"KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ"


"Projelerimizde kendimizle yarışıyoruz" diyen Mehmet Cilve ile İsmail İspir şunları söyledi: Her yeni projemizde, bir önceki projemizin başarısını gölgede bırakıyoruz. Uç ana prensibimiz olan kalite, dürüstlük ve güven ilkelerini kendimize kılavuz yaparak, sabırla geleceğe yol alıyoruz. Yaşam alanları yapma rolümüzün getirdiği sorumluluk bilinciyle her bütçeye uygun konut çeşitliliği sunuyoruz. İnsan sağlığı ve konforu her zaman gözetmenin, topluma karşı sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz. 


Kahramanmaraş'ın tanınmış isimlerinden Mehmet Cilve-İsmail İspir ortaklığı olan ASİS İnşaat, 10 yıl önce çıktıkları yolda bugüne kadar tamamlanan 150'ye yakın projesiyle 6 bin 500'e yakın her bütçedeki aileyi ev sahibi yaptı. Kent merkezinde devam eden onlarca şantiyesindeki 2 bini aşkın konut projesiyle, sektöründe Kahramanmaraş'taki liderliğini bir adım öteye bölgenin liderliğe talip. 


VERGİ REKORTMENİ 


Son 4 yılda kurumlar vergisinde rekortmen olan ve 900'den fazla sigortalı çalışanıyla sektörün her branşında istihdam sağlayan ASİS İnşaat, güven ve kalitesini büyütmeye devam ediyor. ASİS'te aşılmayacak kırmızıçizgijn 'her daim dürüstlük, güven ve prensiplerine sadık kalmak' olarak tanımlayan ortaklar Cilve ve İspir, "Sektörde her zaman gelişen teknolojinin gereklerini yerine getirerek ailelerin güven ve huzur içerisinde mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürdüğü konutlar üretiyoruz" dediler. 


 KALİTE VE GÜVEN 


ASİS İnşaat olarak başarılarının arkasında yatan sırrın 'kalite ve güven' olduğunu söyleyen Mehmet Cilve ve İsmail İspir "Bugün ticari rakiplerimiz dahil sektörümüzde kıskanılan başarımızın anahtarı yetkin ve tecrübeli ekiple çalışarak, konut sahibi olmak isteyenleri müşteri değil, dostlarımız olarak görmemizdir. En kaliteli ve güvenilir hizmeti sunarken, konutlarına kavuşan ailelerin referans ve memnuniyetleri, her geçen gün sermayemizi büyütmüştür" diye konuştular. 




www.asisinsaat.com.tr/



Sırrıberk ARSLAN/Sabah Güney


Geri Dön