29 / 03 / 2024

aska Best Western The President

aska Best Western The President

Antalya merkezli Aska Oteller Grubu, Berlin'in köklü oteli Best Western The President'i satın alarak yurt dışına açıldı. Aska Best Western The President Oteli'ni 22 milyon Euro'ya satın aldı.

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Toyota, ‘Dünyanın En Değerli Otomotiv Markası’ seçildi

Interbrand tarafından açıklanan ‘Dünyanın En Değerli Markaları (Best Global Brands)’ araştırmasının 2023 sonuçları kapsamında Toyota, bir kez daha dünyanın en değerli otomotiv markası olarak seçildi. Toyota'nın marka değeri, 59 milyar 757 milyon dolardan 64 milyar 504 milyon dolara kadar yükseldi. İ

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü Dünyanın en iyi projesi seçildi! 

1915 Çanakkale Köprüsü, “Global Best Projects” yarışmasında köprü ve tünel kategorisinde  birincilik ödülünü kazandı.

Aska Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Fuat Aslan, Muhsin Aslan ve Musa Aslan ortaklığında kuruldu.

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nak tarafından kuruldu.

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Ata Haddadghabel ve Davut çelik ortaklığında tarafından kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Bts Best Touristic Turizmcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bts Best Touristic Turizmcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Bayrak tarafından kuruldu.

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Teke tarafından kuruldu.

aska Best Western The President Haberi

aska Best Western The President

Alanya'da doğan ve genel merkezini Antalya'ya taşıyan Aska Oteller Grubu, Almanya'nın başkenti Berlin'in en iyi semtlerinden Kudam'da bulunan, dünyaca ünlü alışveriş merkezi KaDeVE'ye yakın Best Western The President Oteli'ni 22 milyon Euro'ya satın aldı. ITB Berlin Turizm Fuan'nda bulunan Aska Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan, Berlin'de bir araya geldiği Best Western The President Oteli'nin sahibi Avis Salmanoviç ile el sıkışarak protokol imzaladı. 


YURT DIŞINDAKİ İLK OTEL 


182 odalı, 4 bin metrekarelik alana kurulu otel, Aska Oteller Grubu'nun yurt dışındaki ilk oteli olurken, grubun 6'ncı oteli olarak aileye katıldı. 

Dış cephesinde Atatürk ve dünya liderlerinin portreleri bulunan otel, 1 Nisan 2015'ten itibaren Aska The President Otel olarak hizmet vermeye başlayacak. 


'TÜRK TURİZMİNE HAYIRLI OLSUN' 


Otelin sahibi Kanadalı işadamı Avis Salmanoviç'in 11 yıl Türkiye'de yaşadığını...