26 / 04 / 2024

ASKİden çevre ilçelere yatırım

ASKİden çevre ilçelere yatırım

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, hizmet sınırlarına geçen yıl dahil olan ilçelerdeki mahalle statüsüne kavuşan köylerin içme suyu ve kanalizasyon sıkıntılarını çözüme kavuşturuyor.

'Enerjisini boşaltmadı' diyen Prof. Dr. Okan Tüysüz'den 24 il için deprem uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Jeoloji Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, 24 il için deprem uyarısı yaptı. İşte Okan Tüysüz'ün o açıklamaları...

İstanbul’da açılacak yeni AVM’ler belli oldu, bu ilçelere AVM geliyor!

Yüzden fazla AVM’nin bulunduğu megakent İstanbul’da bu yıl 3 yeni AVM daha hizmete giriyor. İşte hizmete girecek AVM’ler ve bulundukları ilçeler.

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

TOKİ’den konut müjdesi! O ile tam 220 bin konut yapılacak!

TOKİ, 6 Şubat depremlerinden ağır yara alan Hatay’a 220 bin konut yapacak. 40 bin konutun yılbaşında depremzedelere teslim edilmeye başlanacağı belirtilirken, hangi ilçelere kaç konut yapılacağı da belli oldu.

TOKİ'den bu ilçeye yeni proje müjdesi! Tarih resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat projesi 20 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

TOKİ'den bu ilçede yaşayanlara resmen Kasım 2023 müjdesi geldi! Yeni proje için tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Rize projesi için yeni tarih açıklandı. Kaptanpaşa Köyü'nde yükselecek olan projede 36 konut yer alacak.

TOKİ'den bu il ve ilçeye yeni proje müjdesi geldi! Kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesinde yer alan 168 adet konutun ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den bu ilçeye 105 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilecik Pazaryeri projesinin ihalesini yarın saat 14.00'te gerçekleştirecek. Bilecik TOKİ projesinde 105 adet konut yer alacak.

TOKİ'den 81 il için son dakika yeni konut müjdesi geldi! İşte TOKİ başvuru şartları 2024!

TOKİ'den 81 il için son dakika müjdesi geldi. Peki TOKİ 2024 başvuru şartları ne? İşte merak edilen detaylar...

İstanbul'un bu 5 ilçesine dikkat! Naci Görür tek tek açıkladı ve uyardı: Zeminleri iyi değil!

İstanbul'da beklenen depremle ilgili İBB tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda en fazla riskli yapının Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Esenyurt'a olduğu açıklandı. Prof. Dr. Naci Görür, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve riskli ilçelere değindi. 

Dikkat! Prof. Dr. Naci Görür'den 2 il için deprem uyarısı: Benzer sıkışmalar görülebilir!

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde,  4.2 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu. Görür iki ile  dikkat çekti. İşte detaylar...

Rakamlar açıklandı! Kira artış oranı yüzde 807 oldu! O ilçelere resmen hücum ediliyor!

Mega kent olan İstanbul'da kira sorunu gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. İBB, sığınmacıların bulunduğu 15 ilçedeki kira artışlarını rakamlar ile duyurdu. İşte rakamlar!

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

ASKİden çevre ilçelere yatırım Haberi

ASKİden çevre ilçelere yatırım

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, hizmet sınırlarına geçen yıl dahil olan ilçelerdeki mahalle statüsüne kavuşan köylerin içme suyu ve kanalizasyon sıkıntılarını çözüme kavuşturuyor. ASKİ Genel Müdürlüğü, Ankara geneline 2014'te 444 milyon TL yatırım, geçen yıl 30 Mart yerel seçimleriyle hizmet alanına dahil edilen ilçelere bağlı köylere ise 1 yıl içinde 250 milyon TL tutarında yatırım yaptı. ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, başta Çubuk, Akyurt ve Pursaklar ilçeleri olmak üzere kentin içme suyu ihtiyacını karşılayan Çubuk 2 Barajı'na, Kavşakkaya Barajı'ndan 14 kilometrelik bir iletim hattı yaptıklarını belirtti. İlçelerdeki ihtiyaçlara göre atık ve yağmur suyu, içme suyu hatlarını gözden geçirerek yenileyen ASKİ, bazı bölgelere ise ilk defa içme suyu ve kanalizasyon hattı...