26 / 04 / 2024

ASKON türk avm

ASKON türk avm

ASKON Türk markaları yurtdışına açacak yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. ASKON, Rusya ve Irak’ta sadece Türk ürünlerinin satılacağı iki Türk AVM’si açacak.

AVM'lerde TL devri başladı! Mağazalar ortak giderlerini Türk Lirası ile ödeyecek!

Bakanlık tarafından hazırlanan Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ortak gider katılım payları Türk Lirası üzerinden hesaplanıp, ödenecek.

Kemal Baştürk: AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir!

AVM'lerinin açılması kararından bu yana doluluk oranlarıyla ilgili konuşan İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, "AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir" dedi.

Kemal Baştürk: AVM mağazalarımıza kira desteklerini veriyoruz!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin 1 Haziranda açılmasına ilişkin, "AVM sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Perakende Performans Yönetimi (PPY) sistemimiz ile tüm mağazalarımızı sektörel kırılımlarıyla takip edip gerekli kira desteklerini de vermeye devam ediyoruz" dedi...

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

Highway AVM kira sözleşmesini Türk Lirası'na çevirdi!

Bolu'da yer alan Highway Alışveriş Merkezi, kiracılarının euro üzerinden olan sözleşmelerinin Türk Lirası’na çevrildiğini duyurdu...

Doha'da Türk Fashion Center AVM açıldı!

Katar Doha'daki Türk Fashion Center alışveriş merkezi (AVM) açıldı. AVM'de kadın, erkek, çocuk giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerine ait 12 Türk markası bulunuyor...

ASKON, Rusya ve Irak'ta Türk AVM'si açacak!

ASKON Türk markaları yurtdışına açacak yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. ASKON, Rusya ve Irak’ta sadece Türk ürünlerinin satılacağı iki Türk AVM’si açacak.

Afrika'da Türk şehri inşa ediliyor!

Türkiye-Afrika İş Adamları Derneği (TABA), Afrika kıtasının 54 ülkesinde Türk şehri kurmayı hedefliyor. Okul, hastane, konut, otel ve AVM’nin olacağı pilot şehir için ilk imza 1 yıl içinde atılacak. Projede 2 yıl içinde de inşaat başlayacak.

Türk müteahhitler dünyadaki 650 AVM'ye imza attı!

Dünyadaki bir çok projeye imza atarak adından söz ettiren Türk müteahhitler dünyadaki 650 iş ve alışveriş merkezi projesini üstlendi.

Çinli SCPG, Türk markalarını yatırıma davet etti!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Çin’in en büyük alışveriş merkezi (AVM) yatırımcılarından biri olan SCPG, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MAPIC Fuarı’na Türk markalarını Çin’de mağaza açmaya davet ettiğini bildirdi.

Demir İnşaat yurtdışında Türk Şehri inşa edecek!

Demir İnşaat, yurtdışında ilk projelerini hayata geçirecek. Ukrayna'da 600 konut, otel ve AVM'den meydana gelen Türk Şehri'ni inşa edecek firma, Almanya'nın Potsdam kentinde de karma proje yapacak.

Demir İnşaat Ukrayna'da Türk Şehri projesini kuracak!

İlk adımı Ukrayna'da atacak olan şirket, 'Türk Şehri'ni kurmak için kolları sıvadı. Konut, otel ve AVM'den oluşacak proje için 25 milyon dolar yatırım yapılacak. İkinci durak ise Almanya olacak

Katar'dan Türk müteahhitlerin ülkeyi terk etmesine yasak!

Katar sel baskınında zarar gören binaları inşa eden Türk müteahhitlerin ülkeyi terk etmesini yasakladı. Katar'ın başkenti Doha'da altyapı neredeyse tamamen çökmüş seller nedeniyle yollar kapanınca okullar da tatil edilmiş ve AVM'ler kapatılmıştı.

ASKON türk avm Haberi

ASKON türk avm

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON),Türkiye genelinde 3 bin üye ve 40 şubesiyle faaliyet gösteriyor. 


ASKON, Türk markalarını yurtdışına açacak bir proje için düğmeye bastı. ASKON Genel Başkan Adayı Hasan Ali Cesur özellikle yurtdışı faaliyetlerine yönelik önemli adımlar atmayı planlıyor. 


TEKSTİL AĞIRLIKLI OLACAK 

ASKON, Kuzey Irak’ın Erbil bölgesinde Türk ürünlerinin toplu olarak satılacağı bir Türk AVM’si açmayı planlıyor. Hasan Ali Cesur, “Erbil’de açacağımız bu AVM’nin yerinin anlaşmaları hazırdı. Satış reyonları olacaktı, arkada da depoları olacaktı. Altyapıyı oluşturduk ama maalesef arkası gelmedi. Şimdi bunlar bizim önceliğimiz olacak. Türkiye’de üretim yapan markaların toptan ve perakende mağazasının yer alacağı tekstil ağırlıklı bir AVM’yi de Rusya’nın başkenti Moskova’da hayata geçirme niyetindeyiz. Şuanda Moskova temsilcimiz bunun altyapı çalışmalarını yürütüyor” dedi. 


YURTDIŞINA 72 YENİ ŞUBE 

Hasan Ali Cesur şunları kaydetti: “Bu...