29 / 03 / 2024

ASL Hafriyat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

ASL Hafriyat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

ASL Hafriyat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Gökalp tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Y.Havuz Sokak'ta kuruldu.

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Erdiso İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdiso İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsrafil Acar tarafından kuruldu.

Aremisa Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aremisa Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

Avrupa Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Ülker tarafından kuruldu.

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Küçükdere tarafından kuruldu.

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Şinasi tarafından kuruldu.

Elze Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elze Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şeyma Karataş tarafından kuruldu.

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akyıldız tarafından kuruldu.

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Hafize Muşluoğlu tarafından kuruldu.

Koç Nmk İnşaat Hafriyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Nmk İnşaat Hafriyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Namık Koç tarafından kuruldu.

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alkan tarafından kuruldu.

ASL Hafriyat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

ASL Hafriyat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

ASL Hafriyat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Gökalp tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Y.Havuz Sokak'ta kuruldu.


ASL Hafriyat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT   a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, rüzgar enerjisi üretim santralleri,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancıülkelerde,...