26 / 04 / 2024

Aslan Grup adres

Aslan Grup adres

Aslan Grup Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aslan ve M.Batuhan Aslan tarafından kuruldu.

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Sas Grup Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Sas Grup Mühendislik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aslan tarafından kuruldu.

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Live Grup Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Live Grup Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Pendik'te Aslan Özer tarafından kuruldu.

Asel Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Vuran ve Şahin Aslan ortaklığında kuruldu.

Ke Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ke Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Koçaslan ve Emrah Gülbayraktar ortaklığında kuruldu.

Arya Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedel iile Derya Aslan Erol tarafından kuruldu.

İÇDAŞ'ın acı günü! Hacı Gülser Aslan vefat etti!

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. ve grup şirketlerinin kurucularından Tacettin Aslan'ın eşi Hacı Gülser Aslan vefat etti. Merhum Aslan'ın ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Aslan Grup Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Grup Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aslan ve M.Batuhan Aslan tarafından kuruldu.

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rüken Aslan tarafından kuruldu.

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

Aslan Grup adres Haberi

Aslan Grup adres

Aslan Grup Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aslan ve M.Batuhan Aslan tarafından kuruldu.

Aslan Grup Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
CANLI HAYVAN a. Her çeşit canlı hayvan alımı, satımı, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü eti yenebilir, canlı hayvanların usul ve esaslar dahilinde kesimi yapmak. b. Besicilik ve hayvan yetiştiriciliği yapmak. c. Her türlü besihane, kuluçhane, kesimhane, derihane, tabakhane, hayvani yağ eritme tesisi, buzhane ve soğukhava tesisleri, mezbaha, kiralayabilir ve işletebilir. EMLAK Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar...