26 / 04 / 2024

aslantepe özhan canaydın

aslantepe özhan canaydın

Şişli Belediyesi'nin dün aldığı kararla adı Aslantepe olarak değişen stadın temelini Başbakan atacak.

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özhan ve Mustafa Özhan ortaklığında kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

Özhan Akçalı vefat etti!

Mesa Şirketler Topluluğu eski ortaklarından Özhan Akçalı hayatını kaybetti.

Özhan Emlak Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Emlak Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Özhan Soysal tarafından kuruldu.

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  200 bin  TL sermaye bedeli ile Bilgehan Özbek ve Oğuzhan  Özbek tarafından kuruldu.

Canaydın Yapı Denetimi Limited Şirketi kuruldu!

Canaydın Yapı Denetimi Limited Şirketi Sultangazi’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Alican Aydın tarafından kuruldu.

Property Hub Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Property Hub Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Can Dönmez ve Şule Canaydın ortaklığında kuruldu.

İzzet Yıldızhan'ın ofisi yıkılacak! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın  30 Ekim'de yaşanan depremde İzmir'de bulunan ofisinin yanındaki bina yıkılmıştı. Yıldızhan'ın ofisi için de yıkım kararı alındı.

İzzet Yıldızhan: Ofisimin yanındaki bina yıkıldı!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, bir süre önce ailesiyle İzmir’e yerleşmişti. Şarkıcı, depremde yaşadığı zor anları anlattı. Yıldızhan, Bayraklı’da bulunan ofisinin yanındaki binanın yıkıldığını söyledi.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

aslantepe özhan canaydın Haberi

aslantepe özhan canaydın


İstanbul Seyrantepe'de yapılacak Galatasaray'ın yeni stadyumunun temeli 13 Aralık'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle atılacak. Şişli Belediyesi de dün Seyrantepe'nin adını Aslantepe olarak değiştirdi. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından düzenlenen ihalede en yüksek teklifi veren Eren Talu - Alke ortak girişimi, çalışmalara başladı. Temel atma töreni için arazide hafriyat çalışmalarını hızlandırıldı. Sözleşme gereği stadın 720 günde bitirilmesi gereken projeyle Galatasaray 2 yılda 52 bin kişilik stada kavuşacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programına uydurularak açılışı 13 Aralık olarak belirlenen temel atma töreni için Galatasaray Kulübü de yazılı açıklama yaptı. Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi temel atma töreninin 14 Aralık'ta oynanacak Galatasaray- Sivasspor karşılaşması öncesinde yapılacağı belirtilen açıklamada konuyla ilgili detayların 10 Aralık'ta kulübün resmi sitesinden bildirileceği...