25 / 04 / 2024

Aslı GÜNEL

Aslı GÜNEL

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aslı GÜNEL ve Özgür ÖZKAN'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak yapılacak genel kurul toplantısında aday gösterileceğini KAP'a bildirdi.

Kuşadası'nda 1.5 milyon metrekarelik alan imara açıldı! 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’nda 1.5 milyon metrekarelik alanın TOKİ tarafından imara açıldığını dile getirdi. İşte Günel'in o açıklamaları...

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

ODTÜ deprem bölgesi için ön inceleme raporunu paylaştı: Tünel kalıp sistemli binalar güven verdi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Deprem Mühendisliği Araştırma Merkezi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine ilişkin ön değerlendirme raporunu paylaştı. Raporda, tünel kalıp sistemli binaların, diğerlerine oranla çok daha iyi bir performans gösterdiği vurgulandı. İşte ayrıntılar...

Altın Kahini İslam Memiş gram altın düşmedi dedi ve gerçek fiyatını açıkladı! Göründüğü gibi değil! Aslında gram altın..

Düşüşe geçen gram altına ilişkin Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten çok konuşulacak yorum. "Gram altın aslında düşmedi, düşüyormuş gibi görünüyor."

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüseyin Çağlar Günel tarafından kuruldu.

Jeep'te görülmemiş kampanya! Yarısını şimdi yarısını seneye ödeyin! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Jeep Renegade modelini satın alan herkes; yarısını şimdi, yarısını seneye ödeme fırsatından yararlanabilir. Bu fırsat kaçmaz! Peki Jeep Renegade modelinin günel fiyat listesi nasıl? Kampanyanın detayları ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Tgc Otelcilik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Tgc Otelcilik Turizm Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  ile Aslı Gür ve Timur Çakır tarafından kuruldu.

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Ömer Günel'den esnaf kiralarına ilişkin açıklama!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Sildiğimiz ecrimisil ve kira bedeli 3 milyon 183 bin TL idi. Bununla yetinmedik, esnafımızı rahatlatmak için borçları 5 ay faizsiz erteledik" dedi.

Kripto paralar ve borsaları nasıl düzenlenmeli?

Avukat Serkan Günel, Cumhuriyet Gazetesi'nde kripto para piyasası ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Kuşadası'ndaki imar planı değişikliğine Belediye ve Mimarlar Odası'ndan tepki!

Kuşadası'nda yazlık siteler arasında kalan 22 dönümlük tek yeşil alanın imarı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Turizm, ticaret, konut alanı” yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar imar değişikliğine itiraz edeceklerini belirtti.

Aslı GÜNEL Haberi

Aslı GÜNEL
Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 25.02.2016 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; 22.03.2016 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında; Yönetim Kurulu Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından uygun görülen Aslı GÜNEL ve Özgür ÖZKAN'in Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak aday gösterilmelerine karar verilmiştir. Adayların özgeçmişleri aşağıda yer almaktadır.


Özgür ÖZKAN'ın özgeçmişi için tıklayın

Aslı GÜNEL'in özgeçmişi için