26 / 04 / 2024

Aslıhan Belis Memik

Aslıhan Belis Memik

Beyaz Beykoz İnşaat Anonim Şirketi, Aslıhan Belis Memik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz' da Esenler, Oruç Reis Mahallesi' nde kuruldu.

Geko İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Geko İnşaat Anonim Şirketi, Aslıhan Belis Memik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan 2014 tarihinde Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi, Koza Plaza'da kuruldu.

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kubilay Salihvatandaş, Aziz Can Çolak, Zaynep Aslıhan Çolak, Alara Bağzıbağlı ve Ömer Mert Çolak ortaklığında kuruldu.

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Aslıhan Yeter, Çayan Dursun ve Didem Aydın ortaklığında kuruldu.

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Solmaz ve Aslıhan Solmaz ortaklığında kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Demir, Aslıhan Demir ve Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Clb Proje İnşaat Danışmanlık Ve Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Clb Proje İnşaat Danışmanlık Ve Müteahhitlik Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Nuri Çelebi ve  Aslıhan Çelebi Altay tarafından kuruldu.

Omenay Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omenay Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  25 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan    Aydın tarafından kuruldu.

Brb Mühendislik Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brb Mühendislik Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan Berber tarafından kuruldu.

Aslı Enver Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu!

Oyuncu Aslı Enver, sevgilisi Kerem Tunçeri ile daha rahat bir şekilde görüşebilmek için Caddebostan’daki Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu.

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Eyüboğlu, Sedat Çolak ve Zeynep Aslıhan Çolak ortaklığında kuruldu.

Aslıhan Doğan Turan: Aile restoranı açacağım!

Annesinin ve kardeşinin mutfağa meraklı olduğunu söyleyen Aslıhan Doğan Turan, hayalinin küçük bir aile restoranı açmak olduğunu ifade etti.

Mehmet Levent Hacıislamoğlu, İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aslıhan ÜTE'nin yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Levent Hacıislamoğlu atandı. 

Aslıhan Belis Memik Haberi

Aslıhan Belis Memik

Beyaz Beykoz İnşaat Anonim Şirketi, Aslıhan Belis Memik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.


Beyaz Beykoz İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin Başlıca amaç ve konuları şunlardır. A-)İNŞAAT a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde katkarşılığı binalar yapmak. b)Orman vasfını kaybetmiş hazine arazileri (2-B) ile ilgili yatırım yapmak, almak,satmak, değerlendirmek ve kanun çerçevesinde her türlü inşaat işleri ve binalar yapmak. c)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve...