26 / 04 / 2024

 Aslıhan ÜTE

 Aslıhan ÜTE

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Zehra Sulu'nun 10 Nisan 2018 tarihli istifasının kabul edildi.

3'te 1 prim destekli ev hanımlarına emeklilik şartları neler? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu başladı mı?

Milyonlarca ev hanımı emeklilik yasasının çıkması için gün sayıyor. Devlet destekli olacak olan ev hanımına emeklilik şartının detayları merak ediliyor. Peki, 3'te 1 prim destekli ev hanımlarına emeklilik şartları neler? 

Ev hanımlarına müjde! Emeklilikte ayrıntılar resmen belli oldu! Üçte birini devlet ödeyecek

Emeklilere 5 bin liralık ikramiyelerin ardından ev hanımlarının da merakla beklediği emeklilik uygulamasında detaylar resmen belli oldu. Üçte birini devlet ödeyecek.

Ev hanımlarına müjde! Aile ve Gençlik Bankası kurulduğunda emeklilik fırsatı sağlanacak! İşte detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik fırsatı geldi. Yürürlüğe girecek yeni düzenleme ile ev kadınlarının emekliliğine destek sağlanacak. İşte ev hanımlarına emeklilik fırsatına dair gelişmeler... 

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Ev hanımlarına işte bu kadar maaş bağlanacak

Ev hanımlarına destek olma amaçlı müjdeler gelmeye devam ediyor. Temmuz ayında emeklilik hakkı getirilecek ve ev hanımlarına aylık 7.500 TL ylık bağlanacak. İşte konu ile alakalı ayrıntılar.

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kubilay Salihvatandaş, Aziz Can Çolak, Zaynep Aslıhan Çolak, Alara Bağzıbağlı ve Ömer Mert Çolak ortaklığında kuruldu.

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Primin üçte birini devlet karşılanacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Seçim Beyannamesi'yle ev hanımlarına emeklilik müjdesini verdi. Peki, kimler emeklilik fırsatı elde edecek? İşte detaylar...

Hükümetten ev hanımları için tarihi adım! 12.000 TL maaş bağlanacak! İşte şartlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı. Bu beyannamede ev hanımlarının emeklilik durumu da yer aldı. İşte detaylar!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

Ev hanımlarına öğrencileri oturduğunuz yerden harçlık alın! Bu ödemeyi almayan bin pişman olacak! İşte detaylar!

Ev hanımlarına ve öğrencilere harçlık ödemesi yapılacak. İşte bu ödemeye dair detaylar!

Ev hanımlarının eşlerinden harçlık isteme devri kapandı! Her ay maaş alacaksınız! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal destek ödemeleri devam etmektedir. Bu yardımlar için de ev hanımları da unutulmadı. İşte detaylar!

TSKB GYO Tahir Han'ın değerini açıkladı! İşte o rakam...

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, Kemankeş - Murakıp Sokak 121 pafta, 77 ada ve 57 no'lu parseldeki Tahir Han Binası'nın değeri belli oldu. İşte o rakam...

Ev hanımlarına destek! Başvuru yapın sizde maaş sahibi olun! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bilindiği üzere pek çok yardımda bulunuyor. Bu yardımların kapsamı genişliyor ve artık ev hanımlarını da çatısı altına alıyor. İşte detaylar!

Çalışmayan ev hanımlarına her ay maaş! 12 ay boyunca hesaplarınıza yatıyor! İşte detaylar!

Çalışmayan ev hanımlarına maaş gibi ödeme yapılıyor. Başvuran ev hanımları 12 ay boyunca bu ödemeden yararlanacaklar. İşte detaylar!

 Aslıhan ÜTE Haberi

 Aslıhan ÜTE

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üyesinin istifası ve yerine yeni üye atanması hakkında açıklama yaptı. 

İdealist GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Zehra Sulu'nun 10 Nisan 2018 tarihli istifasının kabul edildi. Zehra Sulu'nun yerine bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Aslıhan Üte atandı.

İdealist GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu 17.04.2018 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.

1-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Zehra SULU'nun 10.04.2018 tarihli istifasının kabulüne, yerine Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak Sn. Aslıhan ÜTE'nin atanmasına karar verilmiştir.

2-Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla...