24 / 04 / 2024

Tefal Buharlı Ütü 2.149 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nereden alınır? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Buharlı Ütü 2.149 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nereden alınır? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal buharlı ütü güvenli otomatik kapanma ve sterilize edici buhar gücü sayesinde dikkatleri üzerine çekiyor. Leke riskini engelleyen ve kaygan tabana sahip Tefal buharlı ütü ev hanımları tarafından çokça tercih edilmektedir. İşte Tefal buharlı ütü 4 Şubat 2023 fiyat listesi



 Tefal Buharlı Ütü 2.149 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nereden alınır? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi
Evlerde bulunan beyaz eşyalardan biri olan ütülerden yüksek performans gücü beklenmektedir.Giysilerin kırışıklıklarında  gözle görülür performans sergilemesi ve leke korumasıyla Tefal buharlı ütü ev hanımları tarafından tercih edilmektedir.

BUHARLI ÜTÜ ÖZELLİKLERİ

  • Yüksek performans gücüne sahip ütü, en zorlu kırışıklıkların bile anında üstesinden gelerek güçlü buharla her tür kumaşta mükemmel ütüleme sonuçları ortaya koyar.
  • Mikro Kireç Filtresi sistemi, ütünüzün ömrünü uzatırken kireç parçacıklarını toplayarak lekeleri önlemek için buharı arındırır.​ 
  • Hızlı ısınma için 3000 W güç, 50 g/dk sürekli buhar çıkışı ve inatçı kırışıklıkların üstesinden kolaylıkla gelmek için 280 g/dk buhar atışı gerçekleşir.
  • Patentli Mikro Kireç Filtresi teknoloji, tüm giysilerinizi ve çamaşırlarınızı lekesiz ve lekelerden korurken uzun süreli performans imkanı sunar.
  • Durilium Airglide Autoclean teknolojisi sayesinde hızlı ve zahmetsiz ütüleme olanağı sunar.Zaman içinde lekesiz ve kusursuz performans için optimum buhar dağılımı, olağanüstü kayma ve Autoclean katalitik kaplamaya sahiptir.
  • Güvenli otomatik kapanma özelliği ile bekleme modu, ütü gözetimsiz bırakıldığında otomatik olarak etkinleştirilir—dikey bırakıldığında 8 dakika sonra ve taban plakasında bırakıldığında 30 saniye sonra kapanır.
  • Kolay dikey buharlama teknolojisi hassas ve büyük giysiler,takım elbise ve diğer asılı giysiler hatta perdelerdeki kırışıklıklar için idealdir.
  • Sterilize edici buhar gücü ile yüksek sıcaklık ve buhar basıncının kombinasyonu oluşturulur böylece olağanüstü hijyen ve daha sağlıklı giysi bakımı için ütülenebilir tüm kumaşlardaki bakterileri %99,99'a kadar öldürür.

Peki buharlı ütünün teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir?


Geri Dön