24 / 04 / 2024

Asmalı Bahçeler teslim tarihi

Asmalı Bahçeler teslim tarihi

Dekar DK tarafından hayata geçirilen Asmalı Bahçeler projesi Bahçeşehir ’de yükseliyor. Asmalı Bahçeler Bahçeşehir projesinde yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 556 bin 500 liraya başlıyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Dekar DK Konut A.Ş'nin Bahçeşehir'de inşa ettiği Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. 3 etaptan oluşan Dekar Asmalı Bahçeler'de ilk etap 8 ay sonra teslim edilecek.

Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat imkanı!

Dekar DK Konut A.Ş. tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’de hayalinizdeki bahçeli eve kavuşmak artık çok daha kolay. İlk etabı 8 ay sonra teslim edilecek projeden ev alacaklara, yüzde 5 peşinat kolaylığı sunuluyor.

Başakşehir Asmalı Bahçeler ne zaman teslim?

Dekar DK imzası ile inşa edilen Asmalı Bahçeler konut projesinde yer alan evlerin alanları minimum 119 metrekare, maksimum 188 metrekare olarak belirlendi. Peki Başakşehir Asmalı Bahçeler ne zaman teslim?

Asmalı Bahçeler Dekar!

2. etapta teslimlerin 2016 yılının Ninsa ayında yapılması planlanan Asmalı Bahçeler Dekar projesinde basketbol sahaları, yürüyüş parkurları, tenis kortları, futbol sahası, çocuk oyun parkları, seyir terası ve bisiklet yolları yer alıyor...

Asmalı Bahçeler'de 522 bin 170 TL'ye! İlk etap Aralık 2015'te teslim!

İlk etap teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında yapılacağı Asmalı Bahçeler projesinde yer alan dairelerin fiyatları 522 bin 170 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje toplam 3 etaptan oluşuyor.

Bahçeşehir Dekar Asmalı Bahçeler!

Bahçeşehir Dekar Asmalı Bahçeler projesinde çeşitli sosyal alanlar yer alıyor. 165 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon bahçeli daireler bulunuyor.

Asmalı Bahçeler ne zaman teslim edilecek?

Dekar Asmalı Bahçeler projesinde yer alan dairelerin alanları 119 metrekare ile 188 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Satışların başladığı Asmalı Bahçeler ne zaman teslim edilecek?

Dekar Asmalı Bahçeler görselleri!

Dekar Asmalı Bahçeler görsellerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 165 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Asmalı Bahçeler projesinde dairelerin büyüklükleri 119 metrekare ile 188 metrekare arasında değişiyor...

Asmalı Bahçeler ne zaman teslim?

Asmalı Bahçeler ne zaman teslim sorusuna 1 etapta Aralık 2015'te, ikinci etap teslimleri Mayıs 2016'da, 3 etap teslimleri ise Eylül 2016'da cevabı veriliyor. Projenin toplam inşaat alanı 40 bin 636 metrekare olarak belirlendi...

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Asmalı Bahçe Şehir'in ikinci etabı teslim edildi!

91 bin metrekare büyüklüğünde bir arazide hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir!de ikinci etap konut teslimleri başladı...

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Dekar fiyatları!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde dairelerin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Lansmana özel yüzde 20 indirim sağlanan projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim bilgisi!

Asmalı Bahçe Şehir projesi 600 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim tarihi ne zaman?

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı!

Başakşehir Asmalı Bahçeler projesinin hemen yanında inşa edilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 6 etapta toplamda 499 adet daireden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı...

Asmalı Bahçe Evleri Bahçeşehir teslim bilgisi!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri bulunuyor. Lansmanı 10 Mayıs'ta yapılacak olan projede toplam 499 daireye yer veriliyor...

Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları!

50 bin 125 metrekarelik alan üzerinde Dekar Yapı tarafından hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçeler'de avantajlı satışlar devam ediyor. İşte, Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları...

Dekar Asmalı Bahçeler ev fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçeler ev fiyatları 649 bin 430 TL'den başlayarak değişiyor. Asmalı Bahçeler'de teslimler hemen yapılıyor...

Asma Bahçeler Konutları fiyatları!

Asma Bahçeler Konutları fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiyor. Asma Bahçeler Konutları'nda daireler hemen teslim ediliyor...

Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Tanyer İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Asma Bahçeler Narlıdere projesi 92 daireden meydana geliyor. Peki Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Asmalı Bahçeler teslim tarihi Haberi

Asmalı Bahçeler teslim tarihi


Dekar DK tarafından hayata geçirilen Asmalı Bahçeler projesi  Bahçeşehir’de yükseliyor. Projenin 2. etabında toplam 228 daire yer alıyor.


50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesinde daire tipleri; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon, 5 oda 1 salon ile bahçe katı ve dubleks daire olarak tasarlandı.


Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesinde yürüyüş parkurları, tenis kortu, seyir terası, basketbol sahaları, oyun alanları, futbol sahası ve bisiklet yolları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Bahçe alanlarının 30 ila 300 metrekare arasında değiştiği Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesinde yer alan dairelerin alanları 119 metrekareden başlıyor ve 188 metrekareye kadar yükseliyor.


Bahçeşehir Asmalı Bahçeler fiyat listesi! 

119 metrekarelik 2+1 dairelerin fiyatları 556 bin 500 liradan

141 metrekarelik...