28 / 03 / 2024

Asortie Mobilya fiyatları

Asortie Mobilya fiyatları

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyon alanında akla ilk gelen markalardan olan Asortie Mobilya, Ukrayna’da mağaza açıyor. Sırbistan ve Dubai’den sonra 3. yurtdışı mağazasını Ukrayna’da açacak

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya!

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya satıyor. Klasik ve gerçek altın varaklı mobilyalar tasarlayan Asortie Mobilya, dünyanın birçok ülkesinde zenginlerin evini süslediği gibi Türkiye’de de birçok özel müşteriye sahip.

Asortie Mobilya halka açılmak için altyapı çalışmalarına başladı!

Son aylarda SPK'nın düzenlemeleri ile birçok önemli şirket borsadan çekilme kararı alırken, Türkiye'de lüks mobilya ve dekorasyon sektörünün önemli markası Asortie Mobilya halka açılmak için altyapı çalışmalarına başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

İnanılmaz! Mobilya fiyatları neredeyse araba fiyatları ile yarışıyor!

Dünya genelinde yükselen enflasyon ve hammadde tedariğinde yaşanan sorunlar mobilya üretiminde de maliyetleri olumsuz etkiliyor. Özellikle lüks segmentte ve yurt dışı pazarlara yönelik çalışan mobilyacılar, fiyatların araba, hatta neredeyse ev fiyatları ile yarışır hale geldiğini belirtiyor.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Vatandaşı çok sevindirecek bir haber daha geldi! Mobilyada da fiyatlar sabitlendi!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin iş dünyasına yaptığı, “Fiyatları sabitleyin” çağrısına bir yanıt da mobilya sektöründen geldi. Türk mobilya sektörünün önemli isimlerinden biri daha tüm ürünlerde fiyatlarını sabitlediğini duyurdu.

Düğün planları yapanlar bu haberi bekliyor! Mobilyaya zam yolda mı?

Evlenme hazırlıkları yapanları yakından ilgilendiren haber Modoko Başkanı Çalışkan’dan geldi. Çalışkan, mobilya fiyatlarında yeni yılla birlikte zam gelip gelmeyeceğine yönelik sorulara açıklık getirdi.

Her şey dahil düğün paketlerinde yüzde 32’ye varan indirim fırsatı! Rapsodi Mobilya 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rapsodi mobilyanın her şey dahil düğün paketlerinde, yüzde 32’ye varan indirimli fiyatları devam ediyor. 8 farklı modelde geçerli olan indirim kısa süre için geçerli olacaktır.İşte, Rapsodi mobilya düğün paketleri 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Bayramdan sonra yüzde 30 zam şoku! Bayramdan sonra hangi ürünlere zam gelecek?

Bayramdan sonra mobilya fiyatlarında artış bekleniyor. Asgari ücrete yapılan ara zamdan sonra gelen bu zam haberini vatandaşlar takip etmeye başladı. İşte o detaylar!

Mobilya fiyatları fırladı! İşte nedeni...

Artan mobilya fiyatlarının ardından açıklama yapan Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Tarlacı, fiyat artışlarının gerekçesinin kereste ile ilgili olduğunu söyledi.

Vergi indirimleri mobilya ve beyaz eşya fiyatlarına yansıdı!

TCMB Şubat Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu yayınlandı. Rapora göre, vergi indirimleri mobilya fiyatlarına kısmen, beyaz eşya fiyatlarına ise sınırlı oranda yansıdığı görüldü.

İder Mobilya'dan 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası!

İder Mobilya’da 2016 fiyatlarından faydalanmak için son gün 14 Şubat. İder Mobilya, Sevgililer Günü’nün sıcaklığını evinizde yaşamanız için size özel fırsatlar sunuyor.

Asortie Mobilya fiyatları Haberi

Asortie Mobilya fiyatları

Yaklaşık 2 yıldır Rusya ile savaş hali yaşayan ve ciddi ekonomik darbeler ile zor günler yaşayan Ukrayna’da zengin kesime hitap eden lüks mobilyaları ile Asortie Mobilya mağaza açıyor. Sırbistan ve Dubai’den sonra 3. yurtdışı mağazasını Ukrayna’da açacak olan Asortie Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat ERAT “ Her kriz bir fırsatı barındırır. Eğer biz bugün Ukrayna’ya gidersek savaştan sonra orada daha kalıcı olacağız” dedi.



Türkiye’de ürettiği lüks mobilyaları 32 farklı ülkeye gönderen ve klasik mobilya denildiğinde sadece Türkiye’nin değil, dünyanın önemli markaları arasında yer alan Asortie Mobilya, uluslararası yatırımları ile dikkat çekiyor. Daha önce Sırbistan mağazasını açan ve başarılı sonuçlar alan Asortie, bu yılın başında Dubai mağazası ile hedefini büyüttü. Ortadoğu ve Afrika pazarına Dubai mağazası ile daha etkili olacak...