16 / 04 / 2024

Asortie Mobilya kış ürünleri

Asortie Mobilya kış ürünleri

Türkiye’ nin lider mobilya markası Asortie Mobilya’ nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat evimizi kış mevsimine göre ekonomik bütçelerle nasıl dekore edebileceğimizle ilgili tüyoları paylaşıyor...

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

Türkiye’nin 8 aylık mobilya ihracatı rekor kırdı!

Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri sektörü, senenin sekiz ayında Türkiye ihracatına 5, 45 milyar dolar katkı sağlarken mobilya sektörünün ihracatı ise 3, 11 milyar dolara ulaşmış oldu.

Temmimarlık İnşaat Dekorasyon Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temmimarlık İnşaat Dekorasyon Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sava ve Murat Sava ortaklığında kuruldu. 

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 245 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Berceste Mimarlık Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Mimarlık Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir ve Hatice Şahin ortaklığında kuruldu.

Kösedağ Gayrimenkul Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kösedağ Gayrimenkul Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Karakaya, Yusuf Karakaya, Faruk Karakaya ve Ersan Deveci ortaklığında kuruldu. 

Tasarlayolla Mobilya E Ticaret Ve İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasarlayolla Mobilya E Ticaret Ve İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oya Karabekir tarafından kuruldu.

Alk Mobilya Tasarım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alk Mobilya Tasarım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli le Alkan Cihan tarafından kuruldu. 

Zb Hayvancılık Gıda Ve Tarım Ürünleri İnş.Mobilya Uluslarrası Nakliyat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Zb Hayvancılık Gıda Ve Tarım Ürünleri İnş.Mobilya Uluslarrası Nakliyat San.Tic.Ltd.Şti. bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Türk tarafından kuruldu.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Demirci tarafında kuruldu. 

Asortie Mobilya kış ürünleri Haberi

Asortie Mobilya kış ürünleri

Modern dekorasyonun püf noktalarından biri konforun ve estetiğin bir arada olduğu mobilyaların dekorasyonda kullanılmasıdır. Modern ev dekorasyonunda 2014 trendlerine baktığımız zaman renk sınırlaması olmadan kullanılan sade görünümlü mobilyalar ve aksesuarlar olduğunu görmekteyiz. 


Türkiye’nin lider mobilya markası Asortie Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat evimizi kış mevsimine göre ekonomik bütçelerle nasıl dekore edebileceğimizle ilgili tüyoları paylaşıyor:



Evinizi kışın geldiğini hissettirin!


İşe salon mobilyalarınızda ufak değişiklikler ile başlayabilirsiniz. Salon takımınızı kış için özel tasarlanmış kaşmir yumuşaklığında koltuk takımları ile süsleyebilirsiniz. Fakat ekonomik olarak o kadarına açık değilim diyorsanız, daha pratik ve aynı sıcaklığı alabilecek başka bir çözüm önerimiz var. Salonunuzun koltuklarına, polar örtüler alıp serebilirsiniz.



2014’te açık renklerin yerini mor, bordo, kahverengi gibi koyu tonlara bıraktığını belirten Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, birbirinden...