16 / 04 / 2024

Asortie Mobilya oturma odası

Asortie Mobilya oturma odası

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyon alanında akla ilk gelen markalardan olan Asortie Mobilya, Ukrayna’da mağaza açıyor. Sırbistan ve Dubai’den sonra 3. yurtdışı mağazasını Ukrayna’da açacak

Lazzoni Mobilya’dan evinize Lena ve Gola büyüsü!

Eğer ''Oturma odam herkesinkinden farklı olmalı'' diyenlerdenseniz size hitap eden sıra dışı tasarımlara imza Lazzoni Mobilya’nın kişiye özel tasarladığı Lena ve Gola tam size göre!

Loda Mobilya Mistiq Kanepe ile hayatınızı güzelleştirin!

Loda Mobilya, sizin en güzel anlarınızı özel kılacak tasarımlara imza atıyor. Kalite ve konforu, şık tasarımlarıyla harmanlayan Loda, evin en önemli bölümü olan oturma odanıza Mistiq Kanepe ile bambaşka bir atmosfer kazandıracak.

İder Mobilya'dan birbirinden güzel berjerler!

İder Mobilya’nın birbirinden şık ve tarz berjerlerini salon ya da oturma takımınızla bir arada kullanabileceğiniz gibi, yatak odasında, evinizin girişinde ya da giyinme odanızda keyifli dinlenme alanları yaratmak için tercih edebilirsiniz.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına mobilya satışa sunuldu!

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına satışa sunulan oturma odası takımı dikkat çekiyor. Samsun'da el işçiliği ile üretilen ve 75 bin lira fiyat biçilen, oturma odası takımı, müşterilerin beğenisini topluyor.

Asortie Mobilya, Ukrayna’da mağaza açacak!

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyon alanında akla ilk gelen markalardan olan Asortie Mobilya, Ukrayna’da mağaza açıyor. Sırbistan ve Dubai’den sonra 3. yurtdışı mağazasını Ukrayna’da açacak

Asortie Mobilya misafir odalarına lüksü taşıyor!

Ürettiği mobilyaları tüm dünyaya ihraç eden Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, “Türkler misafirlerinin görecekleri alanlarda lüks mobilyaları tercih ediyor” diyor.

İşte 2015 dekorasyon trendleri!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ünlü mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlatıyor. İşte 2015 dekorasyon trendleri..

Asortie Mobilya Dubai mağazası 1 Mart'ta açılıyor!

ASORTIE markası artık yurt dışında da hizmet veriyor. Dubai'de yeni şubesi açılacak olan firma, klasik mobilya modellerini yurt dışında satışa sunabilecek...

Asortie Mobilya 2. yurtdışı mağazasını Dubai’de açıyor!

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyonun önemli markası Asortie Mobilya, yurtdışı açılımlarına hız verdi. 2014 yılında Sırbistan mağazasının açılışını yapan Asortie, Şubat 2015’de Dubai mağazasını açıyor.

Asortie Mobilya’dan yılın ilk mobilya ihracatı!

Asortie, 2015 yılının ilk ihracatını Masko mağazasından yaptı. İsrail’e yapılan ihracat ile 2015 yılına hızlı giriş yapan Asortie Mobilya Dekorasyon A.Ş, dünyanın 32 farklı ülkesine Türk mobilyaları ihraç ediyor.

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya!

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya satıyor. Klasik ve gerçek altın varaklı mobilyalar tasarlayan Asortie Mobilya, dünyanın birçok ülkesinde zenginlerin evini süslediği gibi Türkiye’de de birçok özel müşteriye sahip.

Evgör Mobilya'da avantajlı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 2015’e sayılı günler kala, oturma grubu hediyeli yılbaşı kampanyası başlattı. Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, yemek ve yatak odası takımını birlikte satın alan müşterilerine oturma grubu hediye ediyor.

Asortie Mobilya ile evinizi kış mevsimine hazırlayın!

Türkiye’ nin lider mobilya markası Asortie Mobilya’ nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat evimizi kış mevsimine göre ekonomik bütçelerle nasıl dekore edebileceğimizle ilgili tüyoları paylaşıyor...

Asortie Mobilya oturma odası Haberi

Asortie Mobilya oturma odası

Yaklaşık 2 yıldır Rusya ile savaş hali yaşayan ve ciddi ekonomik darbeler ile zor günler yaşayan Ukrayna’da zengin kesime hitap eden lüks mobilyaları ile Asortie Mobilya mağaza açıyor. Sırbistan ve Dubai’den sonra 3. yurtdışı mağazasını Ukrayna’da açacak olan Asortie Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat ERAT “ Her kriz bir fırsatı barındırır. Eğer biz bugün Ukrayna’ya gidersek savaştan sonra orada daha kalıcı olacağız” dedi.



Türkiye’de ürettiği lüks mobilyaları 32 farklı ülkeye gönderen ve klasik mobilya denildiğinde sadece Türkiye’nin değil, dünyanın önemli markaları arasında yer alan Asortie Mobilya, uluslararası yatırımları ile dikkat çekiyor. Daha önce Sırbistan mağazasını açan ve başarılı sonuçlar alan Asortie, bu yılın başında Dubai mağazası ile hedefini büyüttü. Ortadoğu ve Afrika pazarına Dubai mağazası ile daha etkili olacak...