25 / 04 / 2024

Asortie Mobilya yaz dekorasyonu

Asortie Mobilya yaz dekorasyonu

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu. Asortie Mobilya yaz dekorasyon önerileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Doorfest Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doorfest Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Yazıcı tarafından kuruldu.

Evgör 2016 yaz koleksiyonunda bahçe tasarımlarına yer verdi!

EVGÖR, 2016 yaz koleksiyonuna yeni tasarım bahçe mobilya ve aksesuarları ekledi.Evgör’ün bahçe mobilyaları, yaz dönemine özel indirimler ve Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat avantajları ile sunuluyor.

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemil Yazıcı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Taksim, Tomtom Mahallesi, Akansu Sokak'ta açıldı.

Yazıcı Vetur İnşaat Mobilya Kuyumculuk Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Vetur İnşaat Mobilya Kuyumculuk Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergün Veziroğlu ve Ahmet Yazıcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

İder Mobilya'da yüzde 25 indirim kampanyası!

İder Mobilya’nın koleksiyonlarına bu sezon dahil ettiği genç odası takımları yaz sonu kampanyasıyla %25’e varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Merinos Mobilya pay alım satım bildirimini yayınladı!

Merinos Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre pay alım satım bildirimini yayınladı.

Fuga Mobilya'dan yeni evleneceklere yaz kampanyası!

Fuga Mobilya, bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşen bu hizmet ile kişiye özel istekler dikkate alınarak, gelin ve damat adaylarına yol gösteriliyor.

MOSDER 2015 ilkbahar-yaz trendlerini açıkladı!

MOSDER, 2015’in ilkbahar-yaz mobilya trendlerini açıkladı. Bahar ve yaz aylarında mobilyalar; yeşil tonlar, gökyüzü mavisi gibi doğanın renkleriyle bir araya gelirken, çiçek desenleri koltuk ve kanepeleri süslüyor.

Asortie Mobilya, Ukrayna’da mağaza açacak!

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyon alanında akla ilk gelen markalardan olan Asortie Mobilya, Ukrayna’da mağaza açıyor. Sırbistan ve Dubai’den sonra 3. yurtdışı mağazasını Ukrayna’da açacak

Asortie Mobilya misafir odalarına lüksü taşıyor!

Ürettiği mobilyaları tüm dünyaya ihraç eden Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, “Türkler misafirlerinin görecekleri alanlarda lüks mobilyaları tercih ediyor” diyor.

Asortie Mobilya yaz dekorasyonu Haberi

Asortie Mobilya yaz dekorasyonu

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu.


İşte o öneriler:


•Mobilyaların bakımı iyi yapılmalı. Sadece nemli bezle silmeli ve iyi kurulanmalı. Böylece hem sağlıklı, hem de dayanıklı olacaklardır.


•Dekoratif aksesuarla evinizde yaz esintisine kavuşabilirsiniz.


•Açık renk klasik mobilya tercih edilmeli, aydınlatmada renkli ampuller kullanabilirsiniz.


•Açık renkli perdeleri tercih edilmeli.


•Halı yerine kilimi tercih edilmeli. Kalın halılar yerine bol renkli kilimlerle yerlerinizi daha aydınlık gösterebilirsiniz.


•Yaz çiçeklerini vazonuzda, saksılarda kullanarak mis kokularla evinizin havasını değiştirebilirsiniz.


•Duvarları yazı yansıtan cıvıl cıvıl açık renk tonlarıyla hem mobilyalarınız hem eviniz daha ferah bir görüntüye...