19 / 04 / 2024

Evgör 2016 yaz koleksiyonunda bahçe tasarımlarına yer verdi!

Evgör 2016 yaz koleksiyonunda bahçe tasarımlarına yer verdi!

EVGÖR, 2016 yaz koleksiyonuna yeni tasarım bahçe mobilya ve aksesuarları ekledi.Evgör’ün bahçe mobilyaları, yaz dönemine özel indirimler ve Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat avantajları ile sunuluyor.



Müşterilerine tasarım, fiyat, konfor ve estetik açıdan zengin seçenekler sunan EVGÖR, 2016 yaz koleksiyonuna yeni tasarım bahçe mobilya ve aksesuarları ekledi. Dış mekana uygun olarak, sağlıklı ve dayanıklı malzemelerden üretilen salıncak, şezlong, tabure, sehpa, koltuk, hamak, kanepe, yemek masası takımı ve oturma grubu gibi farklı modellerin yer aldığı koleksiyonda fiyatlar 300 TL ile 28 bin TL arasında değişiyor. Evgör’ün bahçe mobilyaları, yaz dönemine özel indirimler ve Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat avantajları ile sunuluyor.


Havaların ısınmasıyla birlikte bahçe ve balkonlar da şenlenmeye başladı. Bahçesindeki eski mobilyaları yenilemek isteyenler ya da balkonlarına yeni mobilya almayı düşünenler, Evgör’ün 2016 yaz koleksiyonunda yerini alan dış mekan ürünlerine göz atabilirler. 



Geri Dön