29 / 03 / 2024

Astim Kent Modern nerede

Astim Kent Modern nerede

Ankara Batıkent'te inşa edilen Astim Kent Modern Konutları projesi bu yıl Eylül ayında teslim ediliyor. 160 daireden oluşan Astim Kent Modern projesinde 3+1'lerin fiyatları 270 bin TL'den başlıyor...

Cizre'de modern binalar yükseliyor!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilçe modern bir kent haline geliyor. Bölgede ruhsatsız yapılaşmaya geçit verilmiyor.

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

İzmir Ataşehir Modern telefon!

İzmir Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde bulunuyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek proje İzmir'de yer alacak.

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Mersin'de özel proje alanları ile modern bir kent inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 yılında çalışmalarını başlattığı ve 06.02.2018 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Meclisince oy birliği ile kabul edilen 1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı’yla Mersin'de modern bir kent inşa edilecek.

Yenişehir'e modern kent meydanı yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçeye kent meydanı yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Ünye'de kent projelerinin inşaatı sürüyor!

Ünye’de modern kent kimliği vizyonuna yeni bir soluk getirecek olan ve eski pazaryerinde yapımı devam eden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı inşası sürüyor.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Kocaeli Karamürsel’e modern belediye binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesine yeni ve modern bir belediye binası ve kent meydanı kazandırıldı.

Manisa Sarıgöl’e modern otopark ve pazar yeri!

Sarıgöl’ü daha yaşanabilir ve modern bir kent yapmak için yoğun çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, modern otopark ve pazar yeri startını verdi.

Astim Kent Modern nerede Haberi

Astim Kent Modern nerede


Astim İnşaat tarafından hayata geçirilen Astim Kent Modern projesi Ankara Batıkent bölgesinde inşa ediliyor. Kaba inşaatın tamamlandığı Astim Kent Modern projesinde teslimler bu yıl Eylül ayında teslim ediliyor.


160 daireden oluşan Astim Kent Modern projesinde 3+1, 4+1 ve dubleks daireler yer alıyor. 3 blok halinde yükselen Astim Kent Modern projesinde 4+1'lerin yer aldığı 2 blok 16 katlı, 3+1'lerin yer aldığı bir blok 8 katlı olarak inşa ediliyor.


Astim Kent Modern fiyat listesi kapsamında 3+1 daireler 270 bin TL ile 360 bin TL, 4+1 daireler 380 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor.Astim Kent Modern projesinde ödemeler yüzde 50 peşinattan sonra banka kredisi kullanılarak yapılıyor veya kalan yüzde 50 teslimde ödeniyor.


Astim Kent Modern'de 3+1'ler 152 metrekare, 4+1'ler 180 metrekare kullanım alanına...