19 / 04 / 2024

aston martin burj el arap

aston martin burj el arap

Aston Martin, kuruluşunun 100. yıl şerefine Aston Martin'i Burj El Arap'ın 350 metre yüksekliğindeki çatısının helikopter pistine yerleştirdi...

Aston Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Aston Müteahhitlik Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Kutlu tarafından kuruldu.

Türkiye'de en çok satan otomobil markaları belli oldu! İşte o liste

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında geçen ay en fazla satışı gerçekleştirilen markalar sırasıyla Fiat, Ford ve Renault olarak kaydedildi. Geçen ay 49 Porsche, 44 Maserati, 33 Lexus, 13 Jaguar, 3 Aston Martin ve 1 Ferrari satışı yapıldı.

Çinli Geely, 654 milyon sterlin karşılığında Aston Martin'den hisse satın aldı!

Çinli Geely, 654 milyon sterlinlik bir yatırım yaparak Aston Martin'in yüzde 7,6'lık hissesini satın aldı. İşte detaylar...

Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra'ya inşaat rüşveti soruşturması!

Peru Kongresi, ilk azil soruşturmasından sadece 51 gün sonra Devlet Başkanı Martin Vizcarra'yı görevden alma sürecini yeniden başlattı. Vizcarra 2011-2014 arasında Moquegua eyaletinin valisi olarak görev yaparken bir inşaat şirketinden 670 bin dolar rüşvet almakla suçlanıyor.

Burj Al Babas ikinci kez konkordato başvurusu yaptı!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satışı gerçekleşen ve şatolara benzeyen mimari yapısıyla gündeme oturan 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marwan Omar Hussein Abu-sa'ad tarafından kuruldu.

Burj Said Turizm ve İnşaat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burj Said Turizm ve İnşaat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nemat Abasov tarafından kuruldu.

Burj Khalifa'nın gözlem kulesi satılıyor!

828 metre yüksekliği ile dünyanın en uzun binası olan Burj Khalifa'nın gözlem kulesi satılıyor. Emaar'ın proje için 1 milyar dolar istediği belirtiliyor.

Burj İstanbul Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Burj İstanbul  Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aston Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aston Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Bedrettin Öner tarafından kuruldu...

Martin Tower 16 saniyede yıkıldı!

16 bin ton çelikten oluşan Martin Tower, kontrollü patlamayla 16 saniye içinde yıkıldı.

Chris Martin Malibu'nun 'emlak kralı' oluyor!

Ünlü oyunu Gwyneth Paltrow'un eski eşi olan Chris Martin, son beş yıldır mülk satın aldığı gözde bölgede yeni bir malikane satın aldı.

Al Burj İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Burj İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lo`Ay M.Y.Aref    Rabıeh tarafından kuruldu. 

aston martin burj el arap Haberi

aston martin burj el arap
İngiliz lüks spor otomobil üreticisi Aston Martin, kuruluşunun 100. yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. En sıradışı olanı ise Dubai'de gerçekleştirildi. Şirket 300 bin dolar değerinde Vanquish model otomobili, helikopterle dünyanın ilk 7 yıldızlı oteli Dubai'deki Burj El Arap'ın 350 metre yüksekte bulunan helikopter pistine yerleştirildi....