19 / 04 / 2024

Astsubaylar Sitesi yıkım töreni

Astsubaylar Sitesi yıkım töreni

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında bir çok konut projesinde yıkımlar gerçekleştiriliyor. Kartal Astsubaylar Sitesi yıkım töreni Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla 24 Ocak'ta yapılacak...

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

 Beylikdüzü Dolunay Sitesi'nde yıkım başladı!

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan  Dolunay Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı.  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yıkım alanında incelemede bulundu. 

Büyükçekmece Akevler Sitesi’nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarına hızla devam eden İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 40 dairesi bulunan Akevler Sitesi’nin yıkımına başladı.

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Sivas 100. Yıl Sitesi'ne yıkım kararı!

Sivas Valiliği, tehlike arz ettiğini belediyeye bildirmesiyle sitede faaliyette bulunan mülk sahiplerine ve kiracılara yıkım tebligatı gönderdi.

Basın Sitesi'ndeki binanın yıkım görüntüleri tartışma yarattı!

İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi'nde bulunan 11 katlı 80 dairelik bina, dün akşam saatlerinde yıkıldı. Bazı bölümleri kendiliğinden çökerken, binanın yıkım görüntüleri de tartışma yarattı.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Zeytinburnu NAKO arazisinde yıkım tamamlandı!

7 blok ve 254 iş yerinden oluşan Zeytinburnu'ndaki Nakliyeciler Sitesi'nde yıkım çalışmaları tamamlandı.

Bursa Özgür Sitesi'nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüme hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, 18 bloktan oluşan Özgür Sitesi'nin yıkım çalışmalarına başladı.

Bağcılar THY Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı!

Bağcılar'da yer alan THY Sitesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmaları başladı. 444 konuttan oluşan THY Sitesi yenilenerek 10 bloklu, 696 konutluk ve 9 dükkanlık proje haline gelecek.

Kartal Kordonboyu Usta Sitesi yıkılacak!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları tam gaz sürüyor. Kartal Belediyesi bu çalışmalar kapsamında Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan Usta Sitesi'ndeki 4 binanın yıkımını gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nin yıkımı ne zaman tamamlanacak?

ŞUTSO Başkanvekili Kadir Kılıçoğlu, Kentsel dönüşüm ve gelişim proje ihalesi 30 Mart 2015'te yapılan ve bugüne kadar yıkımı tamamlanamayan Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nin görüntü kirliliğine neden olduğunu söyledi.

Astsubaylar Sitesi yıkım töreni Haberi

Astsubaylar Sitesi yıkım töreni

Kartal'da Kentsel-Deprem-Yerinde Dönüşüm kapsamında bir yıkım töreni daha gerçekleşiyor.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla  “Deprem, Kentsel, Yerinde Dönüşüm” çalışmalarının yeni bir örnek uygulaması 24 Ocak 2014 Cuma saat 15:00’de Astsubaylar Sitesi, Esentepe Mah. Tecerdağı Cad. No:2’de...