19 / 04 / 2024

Asya Gashi istanbul evi

Asya Gashi istanbul evi

"Balkanlar'ın Lady Gaga'sı" olarak görülen Asya Gashi, Türkiye’ye yerleşme kararı aldı. Ünlü şarkıcı, yeni evi için 300 bin doları gözden çıkardı.

Asya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon  bin250  TL sermaye bedeli ile Abdul Hamıd Sakhı Dad, Edi Muhammed Kurbanzada, Mohammad Basır Hossaını, Mohammad Daoud Karamali, Nad Alı, Noor Mohammad Ibrahım tarafından kuruldu.

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti .İstanbul   Şubesi Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Kemal   Değirmenci tarafından açıldı.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Asya Gashi İstanbul'dan 300 bin dolara ev alacak!

"Balkanlar'ın Lady Gaga'sı" olarak görülen Asya Gashi, Türkiye’ye yerleşme kararı aldı. Ünlü şarkıcı, yeni evi için 300 bin doları gözden çıkardı.

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Asya Suıtes Hoteli İstanbul Şubesi açıldı!

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Asya Suıtes Hoteli İstanbul Şubesi, 1 milyon TL sermaye ile 15 Eylül'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde açıldı.

Fer Yapı'dan İstanbul Asya Basketbol Altyapı ligine sponsorluk!

FerYapı, T.U.B.A. (Tansel Urcan Basketbol Akademi) iş birliği ile İstanbul Anadolu yakasında düzenlenen İstanbul Asya Basketbol Altyapı ligine sponsor oldu...

Fer Yapı İstanbul Asya Basketbol Ligine sponsor oldu!

FerYapı, şimde de T.U.B.A. (Tansel Urcan Basketbol Akademi) iş birliği ile İstanbul Anadolu yakasında düzenlenen İstanbul Asya Basketbol Altyapı ligine sponsor oldu.

Ant Asya Rezidans fiyat listesi!

Ant Yapı tarafından istanbul Anadolu Yakadı Ümraniye'de konumlandırılan ve 2015 Ekim'de teslimlerinin yapılması planlanan Ant Asya Rezidans fiyat listesi bilgilerine göre projede daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor.

Oto World Asya İstanbul'un metrekaresi 3 bin 600 TL!

0 ve 2. el oto galerilerinin yer aldığı Oto World Asya İstanbul projesinde bulunan dükkanların metrekare birim satış fiyatı 3 bin 600 lira olarak belirlendi...

Miracle İstanbul Asya'nın yatırım bedeli 60 milyon dolar!

Mön İnşaat'ın Kurtköy'de inşa ettiği Miracle İstanbul Asya 60 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiyorvc

Asya Kartal Rezidans 'ta Ağustos'ta teslim: metrekaresi 5 bin TL!

İstanbul'un Kartal bölgesinde yükselen Asya Residence 'da yer alan ticari ünitelerin metrekare birim fiyatı 5 bin lira olarak belirlendi. Projenin üniteleri bu yılın Ağustos ayında teslim edilecek...

Oto World Asya Pendik fiyatlar!

Has Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Oto World Asya Pendik fiyatlar bilgisi dahilinde üniteler 3 bin 400 liralık metrekare birim fiyatı ile satışa sunuluyor...

Pendik Oto World Asya satılık mağazalar!

365 adet üniteden meydana gelen Oto World Asya projesinde satışlar devam ediyor. Pendik Oto World Asya satılık mağazalar ile ilgili ayrıntılı bilgiler haberimizde yer alıyor...

Asya Gashi istanbul evi Haberi

Asya Gashi istanbul evi

"Balkanlar'ın Lady Gaga'sı" olarak görülen Asya Gashi, Türkiye’ye yerleşecek.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Balkanlar ve Avrupa’nın birçok ülkesinde müzik alanında projeleri bulunan Asya Gashi, Türkçe şarkı yapmak için kolları sıvadı.

Haftada 15 saat Türkçe dersi alan Gashi, Türkçesinden tam emin olduğunda şarkı çıkaracağını söyledi ve "Bu konuda risk alamam" diye konuştu.

NBA yıldızı Tu Holloway ile ilgili noktaladığı ortaya çıkan şarkıcının, İstanbul’da yaşayacağı yeni evi için 300 bin dolar (1.7 milyon TL) ödeyeceği iddia edildi.

Yılın belli dönemlerinde İstanbul’da yaşamayı planlayan Asya Gashi, yurtdışı konserlerine İstanbul’dan gidecek.

Lükse tutkun olan yıldız ismin, yakınlarına "Aşk, işteki başarıyı öldürüyor" dediği öğrenildi.