19 / 04 / 2024

Asya Hill teslimleri

Asya Hill teslimleri

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de Vira Yapı tarafından inşa edilen ve toplamda 111 konuttan oluşan Asya Hill fiyatları 325 bin liradan başlıyor. Projede ödemeler banka kredisi ile gerçekleştirilebiliyor...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

City Hill Sancaktepe konut teslimleri!

Kahramanlı Group tarafından hayata geçirilen City Hill projesi iki blok olarak yükseliyor. Peki City Hill Sancaktepe konut teslimleri ne zaman?

City Hill Sancaktepe satılık ev!

City Hill projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor. 2019 yılında konut teslimleri yapılacak olan proje konut ve ticari alanlar bulunuyor...

City Hill Sancaktepe Evleri teslimler!

Kahramanlı Group imzası taşıyan City Hill projesin İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. City Hill Sancaktepe Evleri teslimleri ne zaman?

City Hill Sancaktepe daire teslimleri!

Kahramanlı Group imzası taşıyan City Hill projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. City Hill Sancaktepe daire teslimleri ne zaman?

Panorama Hill Kurtköy Evleri 18 ay sonra teslim!

Panorama Hill Kurtköy Evleri Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Projede daire teslimleri 18 ay sonra yapılacak.

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyatları!

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyatları 1 milyon 470 bin dolardan başlayarak değişiyor. Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde villa teslimleri Nisan 2017'de yapılıyor...

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık!

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık dairelerin fiyatları yüzde 15 indirimle 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal Rezidans projesinde daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılacak...

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal nerede?

Hill Kartal projesinde 193 daire yer alıyor. Daire alanlarının 77,61 metrekareden başladığı projedede daire teslimleri 2018 yılının Haziran ayında yapılması öngörülüyor. Peki Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal nerede?

Hill Kartal Evleri Yakacık iletişim!

Hill Kartal Evleri Yakacık iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 193 konuttan oluşan Hil Kartal Yakacık projesinde konut teslimleri Haziran 2018 yılında gerçekleştiriliyor...

Pelican Hill Ihlamur Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 250 bin metrekare alanda inşa edilen proje daire tipleri 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak dizayn edildi. Peki Pelican Hill Ihlamur Evleri teslimleri ne zaman?

Kurtköy Oto World Asya fiyatlar!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliği taşıyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor.

Has İnşaat Oto World Asya nerede?

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya'da satışlar devam ediyor. Proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Has İnşaat Oto World Asya nerede?

Asya Hill teslimleri Haberi

Asya Hill teslimleri

Asya Hill, İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de Vira Yapı tarafından inşa ediliyor. Yeni yapılan Ümraniye Metrosu'na 100 metre mesafede yer alan Asya Hill, 2 bloktan oluşuyor. Toplamda 111 konuttan meydana gelen Asya Hill projesinde blokların katları biri 14 diğeri 15 olarak belirlendi.


Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Asya Hill projesinde yer alan dairelerin metrekare büyüklükleri 74 metrekare ile 140 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Asya Hill projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutlar 74 metrekare, 2 oda 1 salon konutlar 95 metrekare ve 3 oda 1 salon konutlar 110 metrekare ile 140 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Daire fiyatlarının 325 bin liradan başladığı Asya Hill projesinde teslimler 2013 Ekim...