18 / 04 / 2024

Asyaport Liman Bağlantı Yolu son durum

Asyaport Liman Bağlantı Yolu son durum

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Asyaport Liman bağlantı yolu konulu toplantı düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir'den Asyaport Liman Bağlantı Yolu toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Asyaport Liman bağlantı yolu konulu toplantı düzenlendi.

Bozüyük TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasına bağlantı yolu yapılıyor!

Bozüyük Belediyesi tarafından sürdürülen TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasındaki bağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Bakıcı’nın da yerinde incelediği çalışmalar devam ederken. yapılacak yolun 10 metre genişliğinde olacağı öğrenildi.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları kabul edildi!

İstanbul’un kuzeyindeki ormanlık alanda yapımı devam eden Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları meclisten geçti!

3. Köprü'yü ilgilendiren Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İBB Meclisi'nden geçti.

Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolu yapılıyor!

Malatya’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılıyor. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından da yol güzergahında kalan alt yapılar yenileniyor.

Seyrantepe bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak!

eyrantepe bağlantı tüneli önceki gün açıldı. Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak.

Seyrantepe bağlantı tüneli bugün açıldı!

Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açılıyor.

Seyrantepe Bağlantı Tüneli açıldı!

Hacıosman – Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe – Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açıldı.

Seyrantepe Bağlantı Tüneli bugün açılıyor!

Hacıosman – Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe – Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açılacak.

Seyrantepe bağlantı tüneli yarın açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, M2 Hacıosman - Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe - Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak yeni bağlantı tünelinin yarın açılacağını duyurdu.

Adıyaman'da yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın bağlantı yollarının da yapımına başlandığı bildirildi. Otogarın hizmet noktaları 8 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan ihaleyle kiraya verilecek

Lapseki-Sütlüce Denizaltı Kablo Bağlantı projesinde sona gelindi!

Bandırma civarında yaklaşık 2 bin 500 MW kurulu güce sahip santrallarde üretilen elektrik enerjisini, tüketimin giderek arttığı İstanbul’a aktarmayı hedefleyen Lapseki-Sütlüce Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi hayata geçiriliyor.

3. köprü bağlantı yolları ihalesine erteleme kararı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı bağlantı yolları ihaleleri ertelendi. Erteleme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Asyaport Liman Bağlantı Yolu son durum Haberi

Asyaport Liman Bağlantı Yolu son durum


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Asyaport Liman bağlantı yolu konulu toplantı düzenlendi.


Düzenlenen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Berkay Çakır ve M. Hilmi İşsever, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, İmar ve Şehircilik Dairesi Mekansal Planlama Şube Müdür V. Kemal Ersoylu, Harita Şube Müdür V. İbrahim Turgut Bolat, Asyaport Limanı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer ve Karayolları İstanbul Bölge Müdürlüğü yetkilileri katıldı.


Asyaport Liman bağlantı yolu ve güzergahların görüşüldüğü teknik toplantı sonrasında alınan kararlar, Valilikte düzenlenen ikinci toplantı ile Vali Mehmet Ceylan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a sunuldu.



Tekirdağ Büyükşehir...