29 / 03 / 2024

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Ata GYO'nun 50 milyon TL nominal değerli tahvilinin 5. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 7,1844 olarak belirlendi...

Ata GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Ata GYO 4. kupon ödemesini yaptı!

Ata GYO vade sonu tarihli 25 milyon TL nominal tutarda borçlanma aracının, 4. kuponla birlikte ana para itfası gerçekleşti.

Ata GYO faaliyet raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Ocak 2016 ve 31 Mart 2016 dönemine ait faaliyet raporunu yayınladı. İşte Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın faaliyet raporu...

Ata GYO 2015 yılı faaliyet raporu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2015 yılı faaliyet raporuna ilişkin raporunu yayımladı. İşte Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı faaliyet raporu...

Ata GYO Nevşehir'de gayrimenkul aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Nevşehir Kapucubaşı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulün 2.800.000 TL satış bedeli üzerinden tapu devrinin yapıldığını KAP'a bildirdi. İşte açıklama...

Ata GYO'dan yetkilendirme açıklaması!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Pay Piyasası Likidite Sağlayıcı yatırım kuruluşu yetkilendirmesiyle ilişkin alınan yönetim kurulu kararını KAP'a bildirdi. İşte şirketin yaptığı açıklama...

Ata GYO'nun sermaye piyasası aracına ilişkin kararı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Ata GYO Sermaye Piyasası Aracına İlişkin Yönetim Kurulu Kararını yayınladı.

Ata Yatırım Menkul'un Ata GYO'daki payları yüzde 41.72 sınırına ulaştı!

Ata Yatırım Menkul A.Ş. Kamuyu Bilgilendirme Platformunda 06/07/2015-06/07/2015 tarihleri arasında Ata GYO payları ile ilgili olarak özel durum açıklaması yayınladı.

Ata GYO gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla Şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin değerleme raporlarını yayınladı. İşte Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı açıklamaları...

Ata GYO 9 aylık faaliyet raporunu açıkladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla, 01/01/2014 - 30/09/2014 döneminine ait faaliyet raporunu yayımladı. İşte şirketin açıkladığı 9 aylık faaliyet raporu...

Ata GYO kaba inşaat işleri hakkında açıklama yaptı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 22 Ekim 2013 tarihinde saat 16:03 'te Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na kaba inşaat işleri hakkında açıklama yaptı, açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Ata GYO 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Ata Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı...

Ata GYO, mağazaları yeniden caddeye taşıyor!

Ata GYO, Anadolu’da meydanlarda ve perakende caddelerinde sokak mağazacılığını hedef alan modelle her proje için 3-4 milyon TL’lik yatırımlar yapıyor.

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Tulara Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulara Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Yılmaz tarafından kuruldu.

Usapım Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usapım Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhiddin Partal tarafından kuruldu.

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ataş tarafından kuruldu.

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ataş tarafından kuruldu.

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

Pragma Gayrimenkul Yatırım Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Pragma Gayrimenkul Yatırım Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ankush Pradeep Khanzode ve Joseph Tabet ortaklığında kuruldu.

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Chalet Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chalet Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Akalın tarafından kuruldu.

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Damgalı tarafından kuruldu.

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Haberi

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) TRSATAYE1918 ISIN kodlu tahvil 5. kupon dönemi faiz oranı hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO tarafından ihracı gerçekleştirilen 50 milyon TL nominal değerli 3 ayda bir kupon ödemeli, 728 gün vadeli, TRSATAYE1918 ISIN kodlu tahvilin 5. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 7,1844 olarak belirlendi.

Ata GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz tarafından ihracı gerçekleştirilen 50.000.000 TL nominal değerli 3 ayda bir kupon ödemeli, 728 gün vadeli, TRSATAYE1918 ISIN kodlu tahvilin 5. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı % 7,1844 olarak...