18 / 04 / 2024

Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cahit Gürbüz ve Emran Gürbüz ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Kc Group Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kc Group Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Çelik tarafından kuruldu.

Ersa Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Satıcı tarafından kuruldu.

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Ekincioğlu tarafından kuruldu.

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Babekr O. Ismail ve Shaza Babıker O Ismail ortaklığında kuruldu.

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Soğanlık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Aras tarafından kuruldu.

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakri Karzon tarafından kuruldu.

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nasır Huseynov ve HT Group Conctraction Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelik ve Zeynep Çelik ortaklığında kuruldu.

Adg Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile a.Duha Güler tarafından kuruldu.

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Uğur Uygun, Adem Tırpancı ve Emrah Demirel ortaklığında kuruldu.

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Recep Tayyip Uludağ tarafından kuruldu.

Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün  Cahit Gürbüz ve Emran Gürbüz ortaklığında kuruldu. 


Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...