19 / 04 / 2024

Ata Holding iletişim

Ata Holding iletişim

Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu hayatını kaybetti. Ertuğrul Kurdoğlu, Güneydoğu Anadolu Projesi'nin en önemli ayağı olan Atatürk Barajı ve Hidroelektrik Santralı'nın inşaatını yapmıştı...

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Ataşehir Modern iletişim!

Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Canan Yapı Canan Business iletişim!

Peşinatta yüzde 8 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Canan Yapı Canan Business iletişim bilgisi kapsamın telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Suare Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor.Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0216 291 19 97.

Ataşehir Suare Residence iletişim!

Satışları devam eden projede daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Keleşoğlu Holding'in PR ajansı Bersay İletişim oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding, stratejik iletişim danışmanlığı süreçlerindeki tüm çalışmalarını Bersay İletişim Danışmanlığı ile yürütmeye başladı.

Ata Holding iletişim Haberi

Ata Holding iletişim

Güneydoğu Anadolu Projesi'nin en önemli ayağı olan Atatürk Barajı ve Hidroelektrik Santralı'nın inşaatını yaparak iş dünyasında önemli bir yer edinen Ertuğrul Kurdoğlu'nun kurduğu Ata Holding, finans, teknoloji, gıda, lojistik, gayrimenkul geliştirme, yapı malzemeleri üretimi, moda, turizm ve dış ticaret alanlarında faaliyet gösteriyor.


Türkiye'deki en büyük yatırımları arasında Ata Yatırım, Escada ve Burger King bulunan Ertuğrul Kurdoğlu için 21 Kasım 2013 tarihinde AtaKule'de saat 09:45'de veda töreni düzenlenecek. Törenin ardından Kurdoğlu'nun cenazesi, Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Ulus Mezarlığı'nda defnedilecek.


Sabah


Ertuğrul Kurdoğlu...