20 / 04 / 2024

Ata Taksimetre iletişim

Ata Taksimetre iletişim

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cömert Toker, Gökhan Erkan ve Oğuz Karaman ortaklığında kuruldu.

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Ataşehir Modern iletişim!

Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Canan Yapı Canan Business iletişim!

Peşinatta yüzde 8 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Canan Yapı Canan Business iletişim bilgisi kapsamın telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Suare Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor.Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0216 291 19 97.

Ataşehir Suare Residence iletişim!

Satışları devam eden projede daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Sinpaş Aydos Country Konutları iletişim!

Toplam 900 adet daireden oluşan Sinpaş Aydos Country Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 440 1 440 olarak belirlendi. Proje Ataşehir'e 1 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

Ataşehir Sample Home iletişim!

Ataşehir Sample Home iletişim için 0216 291 26 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteren proje Rams Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Tema İstanbul Ataşehir iletişim!

Tema İstanbul Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 970 00 00 olarak belirlendi. Temmuz ayında teslim edilecek olan Tema İstanbul Ataşehir projesinde toplam 3531 adet daire bulunuyor.

Tatar Yapı Loft Up iletişim bilgileri!

Tatar Yapı Loft Up iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Tatar Yapı imzası taşıyan Ataşehir Loft Up projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir’de hayata geçiriliyor.

Work Up Ataşehir iletişim bilgileri!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunan projede home office, iş merkezi ve loft gibi seçenekleri bulunuyor. Work Up Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Loft Up Ümraniye iletişim!

Loft Up Ümraniye iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Ataşehir Loft Up projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne 5 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

Tatar Yapı Loft Up iletişim!

Tatar Yapı Loft Up iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Ataşehir Loft Up/7.60 projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde inşa ediliyor.

Ata Taksimetre iletişim Haberi

Ata Taksimetre iletişim

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cömert Toker, Gökhan Erkan ve Oğuz Karaman ortaklığında kuruldu.

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1.Her türlü otomobil, taksi, kamyonet, otobüs, minibüs ve treyler gibi araçlarda kullanılan taksimetre, takoğraf, naklimetre gibi kart basma saatleri, parkmetreler, elektronik ve mekanik ölçü, kayıt ve haberleşme araç ve gereçlerinin imal ettirilmesi ithal, ihracı, toptan ve perakende ticaret ve pazarlamasını yapmak. Bu cihazlara ait yedek parçaların alım satım ithalat ve ihracatını yapmak. Bu Konularla ilgili bakımişyerleri kurma, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi adres: 100.Yıl Mahallesi Veysel Karani Cad.No:86 A...