20 / 04 / 2024

Ataç Enerji Grup Başkanı Ünal Mesci

Ataç Enerji Grup Başkanı Ünal Mesci

Türkiye’nin en büyük inşaat ve taahhüt firmalarından Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş (ATAÇ), Amasya’nın Taşova mevkiinde sürdürdüğü Yaprak Barajı inşaatını tamamladı

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

İmge Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Burkay tarafından kuruldu.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane’de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane'de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Cms Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cms Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Cemal Özdemir tarafından kuruldu.

Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Arc Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Caner ve Mehmet Çetinsoy ortaklığında kuruldu.

Mct Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mct Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile  Bland Azız M. Mırkhan, Mokhls S.Mala S Barzanı Yaşar Çınar tarafından kuruldu.

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halime Yıldırım tarafından kuruldu.

Armada Grup Enerji Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Grup Enerji Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Can tarafından kuruldu.

Meka Grup Enerji Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meka Grup Enerji Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Peçen ve Mehmet Peçen ortaklığında kuruldu.

Ataç Enerji Grup Başkanı Ünal Mesci Haberi

Ataç Enerji Grup Başkanı Ünal Mesci


Nisan Enerji bünyesindeki “Yaprak 1” ve “Yaprak 2” Hidroelektrik Santrallerine hizmet edecek olan Yaprak Barajı yıllık 70 – 80 milyon Kw/s elektrik üretecek. 15 milyon metreküp su hacmine sahip Yaprak Barajı için, 1,5 milyon metreküp gövde dolgusu ile yaklaşık 15 km’lik çeşitli kanallar ve 2 km uzunluğunda tüneller inşa edildi.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ataç Enerji Grup Başkanı Ünal Mesci, Nisan Enerji bünyesindeki yatırımlarının birer birer devreye girdiğini ve şu anda toplam kurulu gücün 89,6 MW’a ulaştığını söyledi. 2013 Mart ayı itibarıyla devreye girmesi planlanan 25 MW’lık “Umut 2” projesi ile Nisan Enerji’nin birinci faz yatırımlarının sonuna gelinmiş olacağını sözlerine ekleyen Mesci  , 2013  sonunda ATAÇ’ın enerji yatırımlarının 115 MW’lık kurulu gücü ile Türkiye’nin hidroelektrik üretiminde önemli bir paya...