19 / 04 / 2024

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak

Toplam 13 kilometre uzunluğa sahip olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı ne zaman açılacak?

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Başakşehir’in aileleri hedef alan konsepti, Karmar tarafından, İstanbul'un yıldız bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’na taşınıyor. Karmar Sakura adıyla yükselecek olan projede 241 konut ve 57 ticari ünite yer alıyor. 

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

Toplam 13 kilometre uzunluğa sahip olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

13 kilometre uzunluğunda olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı 12 istasyondan oluşacak. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak?

12 istasyondan oluşacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın inşaatında sona geliniyor. 2019 yılının ilk yarısının açılması planlanan proje ile saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıması hedefleniyor.

Basın Ekspres nitelikli konut ve ofisin merkezi oldu!

Sanayi alanlarının dönüşmesi ile birlikte geniş arazilere sahip olan Güneşli/Basın Ekspres, şehrin yeni ofis merkezlerinden oldu. Bölgede aynı zamanda markalı konut yatırımları da yükseliyor...

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları!

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları kat planlarına ve metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Karat 34 projesi İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. 

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim!

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim tarihi 12 Nisan 2019 olarak belirlendi. Proje 17 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Basın Ekspres NG Residence kampanyalı ödeme!

Ng Residence projesi Avrupa Yakası Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Projede aylık taksit ödemeleri 4 bin 900 TL'den başlıyor...

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

İnşaatı son sürat devam eden Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın kazı çalışmaları yüzde 15 oranında tamamlandı.

NG Residence Basın Ekspres'te 4 bin 900 TL taksitle!

NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirilen NG Residence Basın Ekspres projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor. NG Residence Basın Ekspres'te fiyatlar 503 bin TL'den başlıyor.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak Haberi

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak

12 istasyondan meydana gelecek Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı projesi saatte tek yönde 35 bin yolcuya hizmet verecek. İnşaat çalışmalarının hızla sürdüğü projenin 2021 yılında ulaşıma açılması planlanıyor.
 
Toplam 13 kilometre uzunluğunda olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı açıldığında Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir ilçelerini birbirine bağlayacak. 

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı durakları:

1- Ataköy
2- Yenibosna
3- Çobançeşme / Kuyumcukent
4- İhlas Yuva
5- Doğu Sanayi
6- Mimar Sinan
7- 15 Temmuz
8- Halkalı Caddesi
9- Mehmet Akif
10- Bahariye
11- Masko
12- İkitelli Sanayii

Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metro Hattı ile; 

- Ataköy - İkitelli 20,5 dakika 
- Ataköy - Sefaköy 10 dakika 
- Ataköy - Mahmutbey 21,5 dakika
- Çobançeşme - Masko 12,5 dakika 
- Çobançeşme...